fbpx
HírekKultúraMotoros könyv

Sonny Barger felesége 4 részes gyerekkönyv-sorozatot írt motoros apukáknak

Li'l Bike Crew motoros mesekönyv

A motoros csemeték biker-kultúrára nevelését nem lehet elég korán elkezdeni. Ehhez a megfelelő példamutatás mellett a meséken keresztül vezet az út. Talán ez a gondolat is vezérelte a Sonny Barger Productions kiadót, amikor piacra dobta a gyerekeknek készült könyvsorozatot.

2021-ben Karácsony előtt már a negyedik része is megjelent annak a puhakötésű gyerekkönyv-sorozatnak, amelyet a legendás motoros klub, a Hells Angels MC alapítójaként ismert Sonny Barger felesége és közös barátjuk jegyez.

A “The Lil’ Bike Crew” (Apró motoros banda) egy kisgyermekek számára tervezett könyvsorozat, de bárkinek érdekes és értékes lehet, aki motorkerékpáros emléktárgyakat szeretne gyűjteni. A Zorana Barger és Candy Chand által írt és a Sonny Barger Productions által kiadott szórakoztató történetek motoros közegbe helyezik a gyerekek mindennapi problémáit.

A színes karakterek következetesen kalandot, jócselekedetet és pozitív életre szóló leckét nyújtanak a kicsiknek, miközben a motorosok életéről is tanulhatnak.

Motoros útmutató a Hells Angels alapítójától

Ahogy a Facebook megosztásokból látszik, a könyv célközönsége elsősorban azok a bikerek, akik az elmúlt években a rockerkedés mellett apukák lettek, de szeretnék átadni az életformát gyermekeiknek. A képeken elsősorban Hells Angels MC tagok és gyermekeik szerepelnek a világ minden tájáról.

A “The Lil’ Bike Crew” négy része a következő címeken jelent meg:

  • Welcome to Bikeville (Üdvözöljük Bikeville-ben)
  • Rollin’ to Sturgis (Gurulás Sturgisbe)
  • No Bullies Allowed (Tilos az erőszak)
  • The Lil’ Bike Crew Saves Christmas! (A Lil’ Bike Crew megmenti a karácsonyt!)

A SonnyBarger.com oldalon megrendelhető a könyv mind a négy része Sonny és Zorana Barger aláíásával, ami igazán értékes gyűjtői darabbá avatja a mesekönyveket.

 

Címlapkép: Candy Chand – Writer Facebook

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x