HírekKultúraMotoros könyv

Motoros útmutató a Hells Angels alapítójától

lets ride coverA Hells Angels oaklandi chapterének legendás alapítója, Sonny Barger könyvet írt a motorozásról.

A 2010 júniusában megjelenő könyv nem Ralph Sonny Barger motoros élményeiről, vagy a Hells Angels történetéről szól. Barger a biztonságos motorozást kívánja bemutatni, teljes komolysággal.

Minden eddigi rémtörténet és legenda ellenére Sonny bebizonyította, hogy a vad motoros motorozás terén igen nagy tapasztalattal rendelkezik. Majd’ fél évszázad alatt a legendás banda alapítója közel egymillió kilométert motorozott már, és rengeteg helyzetben kellett már helyt állnia.

Könyve egyfajta útmutató, amiben helyet kapott a helyes motorválasztás kérdése, a megfelelő testi-lelki felkészülés fontossága, valamint a vezetéstechnikai fejlődéshez szükséges alapvető információk is. Ezek egytől egyig mind hozzásegítenek túlélni a motoros mindennapokat.

A könyvet olyan apró személyes megjegyzések teszik izgalmassá, közvetlenebbé, mint például az, hogy Barger szakított a hagyományokkal, már nem Harley tulajdonos, hanem egy Victory-ja van, vagy az a tény, hogy “vad motoros” létére zárt sisakban motorozik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Megvéd a zárt bukósisak a COVID-19 koronavírustól?

Ezeket azonban inkább csak érdekességként, mint tanácsként vagy tapasztalatként írja le, hiszen a döntés minden esetben a mi kezünkben van.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük