Hírek

Jakus Heni a Wild Magazin címlapján

jakus heni cimlapMa kerül az újságárúsokhoz a Wild magazin legújabb száma, amelynek címlapján Jakus Heni pózol, mint a dragbike versenyek legújabb üdvöskéje.

Egy kis ízelítő az interjúból, amelyet Richárd készített vele:

“– Minden évben készül egy naptár a motoros csajokkal valamilyen jótékony célra. Idén egy vakvezető kutya kiképzésére gyűjtöttetek. Mennyire illett hozzád a „nőcis” pózolás?

– A naptárfotózás szuper volt. Hatalmas élmény egy ilyen megmoz­dulás, főleg ha jót tehetünk valakiért. Kalandos volt, mert a fotózás­hoz motorral érkeztem. Mivel nem vagyok valami jártas Budapesten, a barátnők segítségét kellett kérnem. Igazából én nem tartom magam fotogén alaknak, pedig ott az ellenkezőjéről akartak meggyőzni. Látszik is, hogy én kaptam a legmerészebb öltözéket. Valószínű, hogy tapasztalat és önbizalom hiányában kicsit visszafogottabbnak látszom, de egyébként az életben sem vagyok más.

– Nem kerültél dobogóra a bajnokságban. Nem keserít el?

– Nekem a részvétel volt fontos. Az első ötben benne vagyok, és nekem ennyi elég. Annyi jó dolog történt velem, mióta elkezdtem versenyezni! Mindig azon gondolkoztam, mi marad majd meg belőlem az utókornak, hogy fognak rám emlékezni? Igazából semmit nem tettem le eddig az asztalra.

A motor egy olyan plusz, ami gyógyír a lelkemnek, szabadságot és erőt ad a mindennapokhoz. Sok embert ismertem meg a motornak köszönhetően, de a versenyek által még többet. Álmomban nem gondoltam volna, hogy már az első verseny után benne leszek a Hír TV-ben. Aztán a Wild magazin oldalán fedeztem fel magam. Fiatal lányok jöttek hozzám autogramot kérni, mert ők is ilyenek szeretné­nek lenni, mint én. Na, ezért érdemes volt idáig eljutni!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bízom abban, hogy jövőre is engedi az anyagi hátterem a verseny­zést. Akkor is, ha ugyanúgy megy, mint idén… Esélytelenül, de büszkén…”

Ha érdekel a teljes interjú, futás az újságoshoz.

Nincs még meg az összes karácsonyi ajándékod?
Ajándékozz szeretteidnek 1 éves Wild magazin előfizetést, csak 6990 Ft-ért!

Nincs más dolgod, mint legkésőbb december 15-ig elküldeni 6990 Ft-ot postai utalványon a BtbW Kft, 1311 Budapest, Pf.: 13. címre. A befizetőnél a te neved és címed szerepeljen, a közleményben telefonos vagy emailes elérhetőséged, hogy a későbbiekben egyeztethessünk a megajándékozottak adatairól.

Viszonzásul küldünk neked postán egy A4-es dekoratív igazoló kupont, amit átnyújthatsz a fa alatt. A boldog új Wild-előfizetőnek januártól már csak élveznie kell a havonta megérkező újságot.

Bármilyen kérdés esetén hívd a Wild irodát, hétköznap 9 és 17 óra között: 20/333-8-444wild elofizetes

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük