fbpx

Már előznünk sem szabad?

megvertek egy robogostA robogós egy kereszteződésnél megelőzött egy autóst, mire az a stoptáblánál hátulról belehajtott.

Agyba-főbe vertek egy robogóst 2013. november 26-án Hódmezővásárhelyen a Madách és a Zrínyi utca kereszteződésében. Nehezményezték, hogy az autójuk elé állt. A férfi a rendőröknek elmondta, miután megelőzött egy autóst, a sofőr a stoptáblánál hátulról nekihajtott. Szóváltásba keveredtek, minekutána az autós és utasa kiszálltak a kocsiból és összeverték.

A támadók elmenekültek a helyszínről, a rendőröknek azonban sikerült azonosítaniuk őket. A verekedők apa és fia voltak. Nem sokkal az eset után a megyei főkapitányság kommandósai előállították, és bilincsben vitték el a verekedőket.

A két szentesi férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntette és garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A motorosok nevében azt remélem, hogy példaértékű lesz az önkényeskedők büntetése, mert nem lenne jó, ha ebből az esetből rendszert csinálnának a motorosokra irigy, agresszív elemek!

Te mit gondolsz erről?

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x