CsajokMotoros csajok

Gefa

gellerfieva 01Igen, sikerült! Egy nagy álmom vált valóra, amikor a forgalmi vizsgán is megfeleltem…

18 évesen minden vágyam az volt, hogy autót vezethessek. El se tudom képzelni, hogy tudtam erre édesanyámat rávenni, hiszen mindentől féltett és még kocsink sem volt, mégis belement, hogy tanfolyamra járjak. Így aztán jogsival ugyan, de autó nélkül teltek a napjaim.

Aztán jött a főiskola, az első szerelem, és vezetés helyett a sport. Mindenfélét kipróbáltam, leginkább a kajakozás és az úszás fogott meg. Nagyon büszke voltam magamra, amikor először úsztam át a Balatont, és amikor harmadszorra, akkor is.

 

Később jöttek újabb ismerősök, motoros haverok, és belekóstoltam, milyen a hátsó ülésen. Ekkor még nem is gondoltam volna, hogy nemsokára nagymotort fogok vezetni. Össze akartam kötni a kellemest a hasznossal, vagyis a motorozás élményét a helyváltoztatás szükségszerűségével, így hát elkezdtem gyűjteni egy robogóra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha már megvan a „B” kategóriás jogosítvány, hát használjuk. Majd bőszen bújtam a neten lévő hirdetéseket, hogy melyik lesz a nekem való járgány, de valahogy nem találtam megfelelőt a használt robogók között. Aztán megláttam az Aprilia hirdetését: „Osztály vigyázz! Új osztályfőnök érkezett!” Ekkor már tudtam, hogy egy narancssárga SR lesz az első motorom.

Új időszámítás kezdődött az életemben. Anyu is nagyon büszke volt az ő kislányára, aki ekkorra már nem is olyan kicsi. Szóval összejött a robogó és vele együtt egy új szerelem. Nekem 50-es, neki 1000-es motor… lehet, hogy nem a legjobb párosítás, de a szerelem mindent legyőz, bár tudtuk, ez így sokáig nem maradhat. Azt is tudtam, hogy nekem kell majd változtatni, de ezt egy cseppet sem bántam.

Gefa profiljaSikerült egy nagyon szép Honda CB1-et találni. Első látásra tudtam, hogy tökéletesen összeillünk majd és nem is tévedtem. Imádtam a rutinpályán a bójákat kerülgetni, fantasztikusan jól vezethető a „kis” 400-as. A forgalomban is bizonyított rendkívüli mozgékonyságával. Egyszóval úgy érzem, ezt a motort nekem találták ki!

Már alig várom, hogy megkapjam a jogosítványt és együtt rójuk az utakat! Sejtettem, hogy a motorozás nagy élmény lesz, de most már tudom is!„Illa berek, nádak, erek, a motorosok jó emberek!”gellerfieva 02gellerfieva 03gellerfieva 04

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük