CsajokTetkó a csajokon

12 éves gyereket tetovált – letartóztatták érte

jesus loves tattoo 12 year kidNem csak a tetoválót tartóztatták le, hanem természetesen az anyát is, aki gyermekének tetoválást varratott, mégpedig a „Jesus Loves” feliratot.

A Georgiában élő, 35 éves nő, Emmie Nolan és férje egymásra mutogattak, kinek az ötlete volt a tetoválás. A kislány először az apjára kente az egészet, ugyanis azt mondta a rendőröknek, hogy akarata ellenére rakta rá a jelet.

Később bevallotta, hogy ő szerette volna. És igen, a tetováló, Brenda Gaddy volt a leghibásabb, hiszen nem mondott nemet, ha már a szülőknek elment a józan esze.

A tetoválást egyébként a kislány tánctanára vette észre és egyből értesítette a rendőrséget. A nyomozás során kiderült, sőt videos bizonyíték is van rá, hogy a minta egy Super Bowl-partin került fel a gyerekre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Brenda Gaddy ekkor már kénytelen volt beismerni, hogy ő tetoválta a képet, de azt mondta, az anya engedélyével tette mindezt. A legborzasztóbb, az is napvilágra került, hogy Brendának nem ez volt az első 18 év alattin végzett munkája.

Forrás: offline.hu
Fotó: Fox News

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük