HírekMotorokMotorozás

A cirkuszok éjszakáján visszatért Alice a halálgömbbe

Alice visszatért a halálgömbbe a Magyar Nemzeti Cirkusz Cikuszok éjszakája előadásánMég májusban történt a baleset a Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán, amikor Alice, a brazil kaszkadőr kizuhant a halálgömbből és medencesérüléssel szállították kórházba.

Alice szerencsére már jól van. Ezt az is bizonyítja, hogy a hétvégén, a Cirkuszok Éjszakáján visszatért a halálgömmbe. Medencéjét a baleset után meg kellett műteni, csavarokkal rögzítették a törött részt. Alice összesen 9 napot töltött a kórházban, ezután visszatért a cirkuszba és rögtön motorra kart ülni, de kollégái nem engedték neki.

Az orvosok tanácsára rengeteget sétált, hogy megesősítse az izmait, és hogy gyorsabban gyógyuljon a sérülés. Mikor már elég erősnek érezte magát, az orvosok és a párja is zöld utat adtak neki, hogy viszatérhessen a halálgömbbe.

Kizuhant a halálgömbből a motoros nő Szolnokon

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Alice-t sokan kérdezték, hogy nem fél-e visszamenni a halálgömbbe, de ahogy a Fókusz riportjába is fogalmaz, nem félt, dolgozott az adrenalin, hiszen neki ez az élete.

 

A halálgömböt nem véletlenül hívják így.  A mutatvány akkor is nagyon veszélyes, ha a gömb nem nyílik szét közben, ahogy a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán történt. Az sem véletlen, hogy a halálgömbben ritka, hogy női kaszkadőrök lépjenek fel. Az első nőről,  CeDoráról, aki az 1900 évek elején már a halálgömbbel járta a világot, ebben a cikkben írtunk.

Az, hogy a halálgömb szétnyílik a bemutató közben, egy extra hozzávaló a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásában, amitől még látványosabb az egész produkció. Alice számában egyelőre nem fog kinyílni a gömb a további balesetek elkerülése miatt.

 

Cíplapkép: RTL Fókusz videó.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük