HírekMotorbemutatóMotorok

Itt a világ legkirályabb elektromos futóbiciklije a GASGAS MC-E 1.20

GasGas mc-e elektromos futókerékpárA GASGAS izgatottan mutatja be az MC-E 1.20-at. A 20 colos kerekekkel, 80 mm-es első felfüggesztéssel, hidraulikus fékekkel és erős alumínium vázzal rendelkező, izgalmas újdonságát az elektromos futókerékpár kínálatunkban, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek időben megszeresség a motorozást.

A szuper népszerű egyensúlyozó kerékpárok és a teljes értékű, akkumulátoros krosszmotorok közé illeszkedő MC-E 1.20 hangsúlyozza a GASGAS elkötelezettségét, hogy minél több embert ismertessen meg a kétkerekű életmóddal. Ideális a 10-12 év körüli gyerekek számára, és tökéletes azoknak a fiataloknak, akik még nem állnak készen arra, hogy olyan motorokra pattanjanak rá, mint az MC-E 3 vagy MC-E 5 modellünk.

A három teljesítménymóddal, amelyek a kezdőknek és a félelmet nem ismerő gyerekeknek is megfelelnek, bárki, aki egy MC-E 1.20-at vezet, élete legjobb idejét fogja tölteni. Tehát, akár az alapok elsajátítására használják, akár az izgalmakat keresik, első alkalommal pályára lépni vágynak, az MC-E 1.20 garantálja az életre szóló motorozási készségeket és az emlékezetes élményeket.

Az MC-E 1.20-at úgy tervezték, hogy kemény legyen. Erős, de könnyű, tig-hegesztett alumíniumváz köré épült, 20 hüvelykes kerekei pedig tömített csapágyakon gurulnak a minimális ellenállás és akkumulátorhasználat csökkentésének érdekében. Elöl a Manitou J-Unit Machete villa 80 mm-es rugóutat kínál, míg elöl és hátul hidraulikus tárcsafékek lassítják le a versenyzőket, ha a dolgok egy kicsit vadabbra fordulnak.

GasGas mc-e elektromos futókerékpár

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyik legmenőbb dolog az MC-E 1.20-ban az, hogy mennyire testreszabható, ahogy a versenyzők növekednek a sebességben, a méretben és a magabiztosságban. A kormányon háromféle vezetési mód közül lehet választani, hogy korlátozza a végsebességet, míg az állítható ülésmagasság biztosítja, hogy a kicsik mindig elérjék a földet, amikor csak kell.

Az MC-E 1.20 nagyszerű kiegészítője a szuper népszerű MC-E 1.12 és MC-E 1.16 modelleknek, és így egy nagyszerű egyensúlyozó kerékpár triót alkot. A kétkerekűek világában most kezdő fiatalok számára nincs is jobb módja a biztonságos kerékpározás megtanulásának, mint ezeken a kis piros haszonjárműveken.

GasGas mc-e elektromos futókerékpár

Tudjuk, hogy már most is rengeteg gyerek van szerte a világon, akik a parkban, a pumpa-pályán és a kertjükben egy GasGas egyensúlyozó kerékpárral élvezik az életet.

A vadonatúj MC-E 1.20 2023 augusztusában érkezik a GasGas bemutatótermekbe.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük