fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekKultúraMotoros zene

Nickelback – The Best of Nickelback Volume 1

nickelbackA zenekar új válogatáslemeze a MAHASZ Top 40 albumlista 1. helyén debütált.

Már elérhető a nemrég hazánkban is telt házas koncertet adó Nickelback The Best of Nickelback Volume 1 című albuma, mely a maga 19 dalával méltó lenyomata a kanadai sztárzenekar karrierjének.

A Nickelback 2001-ben tört be a köztudatba a How You Remind Me című rockballadával, azóta pedig sorra adják ki kritikai- és közönségsikernek egyaránt örvendő dalaikat és lemezeiket.

Az elmúlt bő tíz év szerzeményei közül olyan emblematikus darabok kerültek fel a korongra, mint a fent már említett debütáló sláger, a karcos Rockstar vagy az érzelmes Someday.

Az együttes világszerte eddig több mint 50 millió lemezt adott el, emellett pedig öt Grammy-, három American Music Award- és 12 Juno jelölést is begyűjtött.

A többszörös platinalemezes rockbandát a Billboard Magazin 2009-ben „Az évtized zenekarának” választotta, aminek hű bizonyítéka a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett fellépésük.

A The Best of Nickelback Volume 1 című album kiváló fogadtatását jelzi, hogy hazánkban a MAHASZ Top 40 albumlista 1. helyén nyitott a legjobb Nickelback-dalokat tartalmazó korong.

A teljes tracklista:

1. Photograph
2. How You Remind Me
3. Burn It To The Ground
4. Rockstar
5. Savin’ Me
6. Figured You Out
7. Too Bad
8. If Today Was Your Last Day
9. Far Away
10. Feelin’ Way Too Damn Good
11. Someday
12. Never Again
13. Lullaby
14. If Everyone Cared
15. Gotta Be Somebody
16. When We Stand Together
17. Animals
18. This Afternoon
19. Something In Your Mouthnickelback the best of nickelback volume 1

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x