MotorokMotorozás

A CSAM Jótékonysági Naptár az egyik legjobb gyűjtési program

Magyar Mentőmotor Alapítvány - Porpáczy RichárdBefejeztük a mentőmotorosok őszi továbbképzését, megtörtént a Magyar Mentőmotor Alapítvány évzáró ülése is. Eldöntöttük, hogy pályázati lehetőségeket fogunk keresni, tehát mégis lesz Lifepack 15.

A Csajokamotoron.hu 2012-es Jótékonysági Motoros Naptárával történt adománygyűjtés ugyan nem érte el a kitűzött célt, de közben megváltozott az alapítványunk helyzete is. Igaz, hogy Lifepack 15 még mindig nincs (erről nem mondtunk le). Az OMSZ új mentőautói miatt a régiekről felszabadult annyi Lifepack 12, hogy jelenleg van minden motoron EKG/defibrillátor. Szerencsére ez a probléma megoldódott.

A naptár bevételéből eddig átutalt pénzből olyan felszerelést vettünk minden motorra és robogóra (egy robogó vonul a belvárosban, egy tartalék), melyek a mentőautókon nem találhatók meg:

  1. Minden motorra X-collar nyakrögzítő. Ebből sokat vettünk, mert mindenki kapott egyet, hogy tudjon gyakorolni. Aztán majd ezeket is felhasználják a helyszínen, mert fogyóeszköz.
  2. Kis helyre összecsukható Traction lábrögzítő sín.
  3. Egységes mentőmotoros ruházat. Egyelőre ezt csak elkezdtük, hiszen túl sokba kerülne mindenkit egyszerre átöltöztetni, de még van olyan mentőmotoros, aki az első, hét éves ruháját használja.
  4. Háromszekciós lélegeztető ballon. Egy ilyen ballon alkalmas a csecsemő, a gyermek és a felnőtt lélegeztetésére is.
  5. IntuBrite tubus. Puha műanyag légútbiztosító eszköz. Nem kell laringoszkóp a behelyezéséhez, sokkal gyorsabban végezhető a légútbiztosítás.

6 noi motoros nap 2012 felvonulas 154Egyelőre itt tartunk. Az alapítványi ülésen eldöntöttük, hogy pályázati lehetőségeket fogunk keresni. Tehát mégis lesz Lifepack 15, de ehhez a pályázó likviditása is szükséges, mert van pályázatírási díj, önrész, illetve az egészre először hitelt kell felvenni (természetesen csak sikeres pályázat esetén), mert az egészet csak utólag fizetik ki, miután bemutattuk a számlát.

November van, szerintem a 2012-es naptárak ügyét lezárhatjuk. Ha mégis akadna egy jótevő, aki egyben megveszi a fennmaradó példányokat, azt megköszönjük.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Köszönünk mindent! Az egyik legjobb gyűjtési program volt a tiétek!

Ha valaki a továbbiakban is szeretné támogatni a
Magyar Mentőmotor Alapítványt,
az alapítvány bankszámlaszáma a következő:

CIB Bank: 10700392-49679304-51100005

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük