fbpx

Miért nem ül magyar motoron James Hetfield?

berzeviczi norbert motor… nem tudja, mit veszít! A Daytona Beach-en lévő Biketoberfesten mutatják be azt a motort, mely eredetileg a Metallica frontemberének készült, magyar kezek által.

A csodálatos bőrmunkákért Berzeviczi Norbert (Noggdesign) bőrdíszműves a felelős, akivel az Eger Hírek készített interjút, melyből megtudtuk, hogy James Hetfield-é lesz a motor.

Akkor még ezt az információt szerettük volna közzétenni, majd kiderült, hogy sajnos a Metallica menedzsmentje visszamondta a megrendelést.

A Biketoberfesten (október 13-16.) természetesen lehet majd gyönyörködni élőben a magyar stáb alkotta motorban, melyet a floridai építőműhely megtart magának egy esetleges eladásig.

A csodamasinát Tóth Gábor (Florida) építette, a gravírozást Cseh Ferenc (Yeti Dekor) végezte, a festés pedig Szabó Erik munkáját dicséri.

Gratulálunk a srácoknak, hogy újra öregbítették hazánk hírnevét!

 

Forrás, fotó: hammerworld.hu; Berzeviczi Norbert facebook

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x