fbpx

Figyelem uraim, ez a hölgy harap!

Jody Bonneville 2016 2Jody Perewitz felvillanyozta Bonneville-t. Hihetetlen, 211 mérföld/órás tempóval a 15-ik szárazföldi sebesség rekord címét nyerte el az amerikai hölgy a utahi sómezőn.

Az amerikai lány, Jody Perewitz újra megcsinálta. Hátrahagyva a fejüket rázó verseny bírákat, Jody levitte a 120 lovas, turbófeltöltös csillámlóan kék V-Twin gépét a sóra. Kezdetben Jody és a csapat a bűvös 200 mérföld per órát célozta meg, majd a lány az első tesztfutásnál 199-, a másodiknál már 206 mérföld/órával száguldott. A hivatalos mérésnél pedig elérte a 211 mérföld per órát.

Az új rekorddal Perewitz újra elnyerte a „Leggyorsabb nő amerikai motoron” címet, ezzel mindkét motorkerékpárja a 200 mérföld/órás klubba tartozik. A teljesítményével elnyerte a tizenötödik helyezést a szárazföldi sebességi rekordok csoportjában, illetve a negyedik nemzeti helyezést is (AMA rekord). Ami mindennél fontosabb, az eredménye egyben Világrekord is.

Amíg a kezes, de brutális #264-est Perewitz csapata élén Dan Thayerrel alkotta és tuningolta, személyesen Jody tervezte és valósította meg motorja csillogóan kék fényezését.

Jody és lelkes csapata viszonylag rövid időn belül valósította meg a „sós” rekordot. Előreláthatólag 2017 újabb rekordokkal teli időszakkal kecsegtet a lány számára!

Ha több információt szeretnél a Perewitz csapat sebességmámoros kalandjairól keresd őket a facebookon.

Jody Bonneville 2016

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x