fbpx

A Nolan márka nem szűnik meg!

nolan group 2A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal, létrehozva egy kültéri sport- és motoros védőfelszereléssel foglalkozó piacvezető szereplőt.

Nagyon sok cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar- és a nemzetközi motoros szcénában is: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott.

Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként, az elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk:
A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI!

{loadposition cikkreklam}

A félreérthető szalagcímek és a híresztelésekkel ellentétben, a két európai cég ilyenfajta stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre való felemelkedést.

A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját.

A jól megszokott Nolan minőség és mentalitás sem fog változni, a két cég ugyanazokat az értékeket tartja szem előtt: „… a motoros a legnagyobb biztonságban érezhesse magát akár motoron, vagy más közlekedési eszközön”.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások