HírekMotorokMotorozás

A Nolan márka nem szűnik meg!

nolan group 2A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal, létrehozva egy kültéri sport- és motoros védőfelszereléssel foglalkozó piacvezető szereplőt.

Nagyon sok cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar- és a nemzetközi motoros szcénában is: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott.

Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként, az elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk:
A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI!

A félreérthető szalagcímek és a híresztelésekkel ellentétben, a két európai cég ilyenfajta stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre való felemelkedést.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját.

A jól megszokott Nolan minőség és mentalitás sem fog változni, a két cég ugyanazokat az értékeket tartja szem előtt: „… a motoros a legnagyobb biztonságban érezhesse magát akár motoron, vagy más közlekedési eszközön”.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük