EseményekMotoros találkozó

Siroki Motoros Hét – A legnagyobb, a leghangosabb, a legendás

sirok hungarian bikeweek 2017 3Sajnos idén sem telt el halálos motorbaleset nélkül a siroki motoros találkozó, de a résztvevők mind arról számoltak be, hogy idén még nagyobb buli volt, mint a korábbi években. Ez a szervezőkön kívül már csak a motorosokon múlik. 

Július utolsó hete piros betűs ünnep a családunk naptárában 11 éves korom óta, azaz idestova 16 éve. Akkor vitt fel először édesapám a siroki kútvölgybe. Tehát mondhatni ez már hagyomány, ahogy rajtam kívül oly sok embernek nem csak Heves megye berkein belül, hanem az egész országban, sőt határainkon túl is. Tehát egy igazi „őslakos” beszámolóját olvashatjátok.

A motoros hetet megelőző vasárnap érkeztünk a tett helyszínére, hogy felállítsuk a sátrunkat, ugyanis a jól bevált részek a kempingben igen gyorsan elfogynak. De hiába érkeztünk korán, valaki már így is szemfülesebb volt és lecsapott a számomra szentélyként óvott pár négyzetméterre. De ez nem vette el a kedvem a ránk váró siroki őrülettől.

Ekkor még családi hangulatban, várakozásokkal telve folytatódott az este. Bár már akkor is fellelhető volt néhány igazi egyéniség, ugyanis egy babettás srác épp a fejéről próbálta levakarni a ragasztócsíkból készült (a buli hevében viccesnek tűnt) sisakot.

Szerdán gurultunk vissza ismét a völgybe, hogy elkezdődjön az igazi buli. Kőkútpuszta környékén (pár kilóméterre a motorostalálkozótól), már más a levegő, hevesebben ver a szív, tobzódnak bennem a sok év emlékei (sejtései). Gyakran járok motorostalálkozókra, lehet, hogy attól vagyok elfogult, hogy a közelben lakom, vagy attól, hogy ide kötnek életem legjobb-legszabadabb élményei, de akárhogy is nézem ez az ország „legje”. Itt vannak a legnevesebb zenekarok, a legnagyobb közönség és persze a legszebb és leghangosabb motorok. Idén sem volt ez másképp, megkapta a látogató, amire vágyott. Változatos programokat, zenei sokszínűséget, remek hangulatot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Néhány szót kell szólnom a koncertekről – a teljesség igénye nélkül, ugyanis néha pihentem is, a sörsátorban a nagy melegben védőitalt is kellett fogyasztani. Valljuk be, mikor döntünk egy motorostalálkozó mellett, először is megnézzük a zenei palettát. És itt igényes zenekarokban nem volt hiány.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük