HírekMotorokMotorozás

Pasiztál már motorral?

harley davidson dark customAzt, hogy csajozni jól lehet motorral, már akkor megtapasztaltuk, mikor a barátnőimmel először körbemotoroztuk a Balatont. A forrónadrágos kis picsák úgy pucsítottak az út szélén a motorok hangjára, mintha kötelező lenne. Akkor még nem volt annyi motoros csaj, mint most.

Akkor el is döntöttük, hogy többet sehova nem engedjük el a pasijainkat egyedül… pedig azt mindig is tudtuk, hogy a motorok vonzzák a csajokat, akárcsak a drága autók vagy a jó vastag pénztárca. De vajon mi a helyzet fordítva? Vonzza vagy taszítja a férfiakat egy motoros csaj látványa?

Már régóta érlelődik a cikk ötlete a fejemben, de a végső lökést az adta, mikor két hete a motoromat vittük a szervizbe, és az M5-ös bevezetőjén egy béemwés motorossal össze nem sodort az út. Már akkor láttam, hogy kiszúrt, mikor még csak a felhajtón volt. Már ott úgy adagolta a gázt, hogy mire felér a pályára, mellém, vagy a közelembe kerülhessen. Ez sikerült is neki.

Nagyon kedves volt. Integetett, a hüvelykujját mutatta, és gondolom beszélgetni is lett volna kedve… mosolygott, és mindenféle módon próbálta kifejezni elismerését egész addig, míg nem sokkal később le kellett hajtania a pályáról.

Próbáltam én is visszainteni neki, megköszöntem a bókjait, amiket a szájáról olvastam le, és persze nagyon jól esett, hogy tetszik neki a motorom, vagy én, vagy az egész jelenség.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az persze nem derült ki, hogy mi lehetett volna… szegény nem tudhatta, hogy mögöttem a férjem meg a gyerekek követnek az autóban, mert ott kell hagyni a motort a szervizben, és valahogy haza is kell jussak. De azt gondolom, hogy ha nem így lett volna, akkor sem mentem volna le vele a legközelebbi parkolóba vagy benzinkúthoz beszélgetni, ismerkedni. Más, más helyzetben lehet, hogy megtette volna.

Szóval az én tapasztalatom az, hogy a férfiakat (legalábbis szerencsére a motorosokat) nem taszítja egy motoros nő látványa. A többségük biztos szeretné, ha a párja is osztozna vele a hobbijában, vagy az életformájában.

Nálunk bejött, hiszen a férjemet a Fekete Horgony MC (ma Pirates Family MC) motoros találkozóján ismertem meg 2001-ben (igazából már korábban is ismertem, de akkor kezdődött a közös történetünk), épp egy tesztmotorral voltam.

Tegye fel a kezét, aki pasizott már be motorozás közben, és írja le a történetet hozzászólásban! Ha a történet olyan kalandos, hogy kevés a felület, jöhet emailben is, és akkor felrakom cikknek mindenki okulására!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük