CsajokTetkó a csajokon

Hány évig várnál kedvenc tetoválódra?

la ink tattoo kat von dBeszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, ha 2025-ben jönne össze, hogy tetováltatni tudjon Kat von D-vel, azt is kivárná. Számodra van olyan tetováló, akinek a keze munkájáért bármire képes lennél?

Az tény, hogy anyagilag sem lenne semmi összehozni mondjuk a fenti példából kiindulva azt, hogy valaki eljusson a High Voltage Tattoo-ba West Hollywood-ba, egy megbeszélt időpontban és kipengesse a tetoválás árát.

De nem kell olyan messzire mennünk, mármint az amerikai tetováló show-k – lásd Miami Ink, LA Ink – sztárjaiig, hiszen hazánkban és az európai országokban is vannak híres, fantasztikusan jó művészek.

A tetováló expok tele vannak a jobbnál jobb tetoválókkal, és aki benne van ebben a világban és tetováltatja magát, biztosan van olyan, aki az abszolút favorit nála, imádja a munkáit, és szeretne tőle a bőrére varratni valamit.

Viszont ez nálam egy újabb kérdést felvet, miszerint ha már expo, ahol be lehet vállalni azt, hogy a tetováló bizonyos időn belül, bizonyos mintát rád varr, mindegy, mi a rajz, csak a művész a lényeg?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fotó: www.modadesubculturas.com.br

 

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük