Hírek

MotoAngels adománygyűjtés a rászoruló gyerekek számára

moto angels mosoly angels adomanygyujtesNem véletlen a mondás, hogy a motorosok jó emberek. Ennek bizonyítékaként tavaly megalakult a MotoAngels önkéntes támogató közösség. Te is lehetsz tag.

A MotoAngels tagjai elsősorban hétköznapi emberek. Mint mindenkinek, nekik is van a családjuk és a munka mellett nekik a morozás az a hobbi, amivel kiteljesítik a közösség és a szabadság élményét. Az új emberek és tájak megismerése közben azt is szeretnék, hogy mások élete is könnyebb, szebb és tartalmasabb legyen.

A közösség megalapításának alapötlete onnan származik, hogy motorozás közben sokfelé eljutunk, a túramotorokon pedig bőven akad hely a csomagoknak – akár másokénak is. Adódott a gondolat, hogy segíthetnének jótékonysági szervezeteknek abban, hogy küldeményeik és adományaik könnyebben eljussanak a rászorulókhoz. A kezdeményezés non-profit jellegű, önkéntes és alulról szerveződő, ahol a segítő szándék és a szükség találkozik – és ezen nem is szeretnének változtatni a jövőben sem.

A következő program egy Gyermeknap lesz hátrányos helyzetű gyerekeknek 2019. május 18-án, Pátyon, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen. A Gyermeknap ZÁRTKÖRŰ, a csaladsegítő / nevelőszülői hálózat fogja kivinni a gyerekeket a helyszínre Pátyra, a Gondviselés Háza területére.

A program szombaton 10:00-15:00 óra között lesz, ha rossz idő lesz, akkor tolódik egy hetet, tehát esőnap Május 25!  A terv az, hogy a MotoAngels motorosai 10:30-kor futnak be egyutt, hogy ütős legyen a bevonulás, és hogy a gyerekek is már biztosan ott legyenek. A helyszínre már a MosolyAngels csomagokkal érkeznek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mi az a MosolyAngels csomag?

Ezeket a csomagokat egy már futó kampány keretein belül gyűjtik a kijelölt gyűjtőpontokon különböző városokban. Te is segítheted a gyűjtést, ha megosztod ezt a hírt és terjeszted az infót! Részleteket a kampány oldalán olvashatsz róla.

A Gyereknapon terveznek gyerekmotoroztatást is, de ennek a részletei tisztázás alatt vannak meg. Az már biztos, hogy csak olyan motoros vehet részt benne, aki megfelelő rutinnal rendelkezik, megfelelő önmérsékletet tud tanusítani és erre alkalmas, biztonságos, jó műszaki állapotban lévő gépe van! Ha nem szoktál utast vinni, akkor ne most próbáld ki!

A programot megelőzően tartják az I. MotoAngels találkozót Aszófőn, (Tihanyhoz kozel) Április 19-en 12:00 órától. Mindenkit várnak, hiszen szükség van még több értelmes, gondolkodni tudó, segíteni akaró, nyitott és felelősségteljes motorosokra az ország minden szegletéből! Minél többen vagyunk, annál többet tudunk segíteni!

Mik a további tervek?

motoangels logoNyilvanvalóan nem csak a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal fognak együttműködni a MotoAngels tagjai. Segítség bőven kell, úgyhogy keresletből nem lesz hiány. Szívesen működnek együtt segélyszervezetekkel, egyházi szervezetekkel, civil- vagy egyéb kezdeményezésekkel. Elsősorban logisztikai és szállítási segítséget tudnak nyújtani, de örömmel működnek közre adománygyűjtési kampányokban és gyermekmotoroztatásban is.

Az alapítók azt is remélik, hogy a MotoAngels egy nagyon jó közösséggé alakul idővel, amit sok helyről érkező, sokféle motoros alkot, es akiket a felelősségteljes motorozás, segíteni akarás összeköt.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük