CsajokMotoros csajok

Lilla: Most éppen robogózom

lilla161Négy éve ismerkedtem meg a motorozással komolyabban, ugyanis ekkor jöttünk össze a párommal. Mivel ő világ életében motorozott, én is szenvedélyes rajongója lettem a mocizásnak.

Egyelőre sajnos még csak mint utas, de ha a föntiek is úgy akarják nemsokára meglesz a jogsim és akkor már külön motorral mehetek! Persze már megy a próbálkozás és nem is olyan rosszul! Most éppen robogózom. Van egy Yamaha Jog kis robogóm, és a környéken azzal járok, nagyon szeretem. Igaz, hogy nem nagy, de nagyon praktikus.

Egyszóval minket a motorozás hozott össze a barátommal és azóta is tart ez a közös szenvedélyünk. Egy KTM LC4 supermotóval kezdtünk együtt motorozni. Egyből a szerelmese lettem. Aztán jött az „egykerekezgetés” és teljesen megszállott lettem. Nem csak használni szeretem a motorokat, hanem szerelni is a párommal.

lilla160

Elég sok minden rám ragadt ennyi idő alatt, és amiben tudok segítek neki. Igazi motoros családban élek, mivel szüleim is motoroznak. Igaz már túl vannak a negyedik X-en, de egy 1000-es Yamahával száguldoznak! Két éve párom is vett egy 750-es GSX-R-t, és azóta azzal rójuk Magyarország útjait, de nagyon szeretnék majd külföldre is utazni, vagyis kimotorozni!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A baráti körünkben is sok motoros van, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazokat a motorokat szereti. Néha mókás, mikor megyünk valamerre egy régi P12-es Pannonia, egy KTM supermoto, egy Gilera Raptor, meg egy GSX-R.

lilla220

Nagyon szeretünk túrázni, bejárni az országot és persze közben élvezzük a motorozás minden pillanatát!!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük