CsajokMotoros csajok

Száguldó Angyalok

szaguldoangyalok 01A tapasztalat azt mutatja, hogy egy baráti társaság ideális létszáma tíz fő körüli. A működéshez pedig nem elég a megfelelő létszám, szükséges az azonos érdeklődés, a földrajzi közelség is. Egy motorosklub esetében pedig a hasonló stílusú és teljesítményű motor sem utolsó szempont.

A Száguldó Angyalok csajos sportmotoros klub 2008. augusztusában alakult. Jogos a kérdés, hogy ha már volt egy ilyen klub, akkor miért kellett még egy. A bevezetőben leírtak alapján arra gondolok, hogy harminc fő egy klubba túl sok volt. Ennyi ember nem tud napi szinten kapcsolatot tartani. Ekkora létszámnál óhatatlanul klikkek alakulnak, szorosabb barátságok szövődnek, és előbb-utóbb bekövetkezik a szakadás.

Az alapító lány Ancsy volt, akinek a fejéből kipattant a gondolat, hogy kell egy jó pörgős, csajos brigád, akikkel nagyokat bandázhatnak, pályázhatnak, motorozhatnak vagy csak szimplán cseveghetnek, bulizhatnak a lányok, ha úgy van kedvünk. Úgy gondolta, legyen egy klub, ahová bárkit meginvitálhat, aki szimpatikus, és aki szeretne barátkozni motoros lányokkal.

Az aktív tagok idén már sokat pályáztak együtt az Euroringen és a Hungaroringen is, és szervezni is szeretnénk minél több ilyet a jövőben. Volt pár közös túra, és lezajlott az első klubtalálkozó is. A következő összejövetel 2008. október 22-én lesz Budapesten.

Aki szívesen megismerkedne a lányokkal, a részletekről érdeklődjön a szervezőnél. A sportmotorokon Száguldó Angyalok várnak minden leendő és már meglévő tagot, ismerőst, barátot, anyukát, gyereket stb.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük