EseményekHírekMotor felszerelésMotorbemutatóMotorkiállításMotorok

Ha a legnagyobbat keresed, neked készütek a Harley-Davidson 2022-es modelljei

Street Glide ST & Road Glide ST

Ahogy más márkák is felhasználják versenytapasztalataikat az új modellek fejlesztésekor, úgy a Harley-Davidsonnál is sokat nyomott a latban a csupán 2020-óta létező MotoAmerica bajnokság King of the Baggers versenysorozata. Korábban elképzelhetetlen lett volna túramotorokkal versenyezni, azonban a versenyen indított dobozos modellek fejlesztése szuper ötleteket adott a sorozatgyártáshoz is.

Harley-Davidson Rpad Glide ST 2022

Ennek a versenysorozatnak is köszönhető, hogy a Harley-Davidson 2022-től (ismét) megnöveli a baggerek teljesítményét és a versenybaggerek stílusát átülteti a Street Glide® ST and Road Glide® ST modellekbe. Ezek a hot-rod baggerek egyesítik a Milwaukee-Eight 117 blokk erejét az új sötét és bronz fényezéssel.

Az ST komplett csomag a következőket tartalmazza: Brembo® ABS-es fékrendszer, a Boom!™ Box GTS kijelző színes érintőképernyővel és navigációval, sebességtartó rendszer és Daymaker® LED fényszóró.

Low Rider S és Low Rider ST

A Low Rider S és az új Low Rider ST is megkapták a Softail® váz kezességét és az izmos Milwaukee-Eight® 117 blokkot. A Low Rider S egy erőtől duzzadó cirkáló, olyan motorosoknak, akik a valódi teljesítményt keresik. Az új Low Rider ST pedig egy komplett csomagot kapott kemény oldaldobozokkal, új fejidommal és a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszerrel. Lényegében egy lekicsinyített Street Glide lett belőle.

Harley-Davidson LowRider S LowRider ST 2022

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Mindig is inspiráltak minket vásárlóink, így a Low Rider ST születését is a motorkiállítások hihetetlen épített motorjainak köszönhetjük.” – mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílus és dizájn felelős vezetője. – “Megfogtuk az ikonikus Motor Company külsőt a 80-as évekből és új identitásként egy modern fejidomot tettünk rá. Hozzáraktuk még a Milwaukee-Eight 117-es blokkot, egy magasabb rugóstagot és megemeltük az oldaldobozokat, így a Low Rider ST mindjárt egy dinamikus teljesítményű csomaggal rendelkezik.”

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)

A Harley-Davidsonnál a CVO kategória a luxuskivitelt jelenti. Ezek olyan egyedi, limitált kiadású motorok, amelyek leginkább a fanatikus gyűjtők szívét dobogtatják meg. Méltón képviselik a legértékesebb motormárka igazi stílusát és teljesítményét. Az exkluzív, kézzel fényezett részletek és a tökéletes alkatrészek minősége emeli ki ezeket az álommotorkerékpárokat a piaci szereplők közül.

2022-ben ezek mindegyike is a Milwaukee-Eight 117-es blokkal van szerelve. További széria alkatrészek a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszer, a Boom!™ Audio 30K Bluetooth® sisak hangszóró, és a Harley-Davidson kanyarodási biztonsági rendszerek. Minden CVO modell új fényezést is kapott a 2022-es évre.

CVO Street Glide: Egy szuper-prémium hot rod bagger mindenkinek, aki hangosan és büszkén szeret motorozni. A klasszikus denevérszárny sziluett és a lenyűgöző festési és fényezési részletek, megfejelve a Milwaukee-Eight 117 útfeltépő erejével.
CVO Road Glide: Fenyegető megjelenésű luxus túramotor a dupla LED fényszórókkal a vázra rögzített cápaorr fejidomban, és a Milwaukee-Eight 117 blokk hihetetlen teljesítményével. Brutális hangrendszer, egyedi 21” első felni, egyedi fényezés jellemzi ezt a nagyon kívanatos motort.
CVO Road Glide Limited: Tele luxussal és komforttal, fix fejidommal és megnyugtató motorerővel. Prémium hangrendszer, fűtött ülések és markolatok, áramvonalas fix fejidom.
CVO Tri Glide: Ez a limitált szériás trike visszafogott stílust, nagy teljesítményt, hosszú utakra elegendő pakolhatóságot és kényelmet ad háromkeréken. A CVO Tri Glide prémium hangrendszert, luxus komfortérzetet és a legmesszemenőkig exkluzivitást biztosít.

Harley-Davidson kanyarodási biztonsági rendszerek

Széria felszereltség a CVO és az összes túramotoron (kivéve Road King), beleértve a Street Glide ST és a Road Glide ST modelleket. A rendszer a következő elemeket tartalmazza:

• Kanyarodási elektromos fékrendszer
• Kanyarodási ABS
• Kanyarodási kipörgésgátló különböző módozatokkal
• Gyorsulási kipörgésgátló
• Visszagurulás figyelő
• Gumiabroncsnyomás figyelő (TPMS)

 

Kíváncsian várjuk az újabb bejelentéseket.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük