fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Újabb hiánypótló motoros esemény – Amerikai legendák két keréken a győri Árkádban

amerikai legendak ket kerekenMiután a Budapest Motor Show végleg bedobta a törölközőt, örömmel vette minden motoros, hogy a Devils MC szervezésében egy igazán nívós motorkiállításon láthatott sok szép járgányt május elején. Nem kellett sokat várni a következő motorkiállításra, melyet ugyan nem a budapesti klub szervez, de remélhetőleg ugyanolyan sikert arat majd.

 

Az eseménynek a győri Árkád bevásárlóközpont ad majd helyet, ahol június 28-tól július 14-ig csodálhatja meg a közönség a szebbnél szebb Harley modelleket és az egyedileg épített motorokat, melyek aranykezű motorépítők műhelyeiből kerültek ki.

A rendezvény ingyenes, de aki ebben a két hétben 5000 forint feletti értékben vásárol az Árkád üzleteiben, az részt vehet egy sorsoláson, melynek fődíja nem más, mint egy Harley-Davidson Sportster Roadster. Az esélyt a fődíjra személyenként további 5000 forintos vásárlásokkal lehet növelni.

Aki nem nyeri meg a fődíjat, az egyéb apróságokkal gazdagodhat a szervezők jóvoltából. A nyereményjáték sorsolása 2019. július 13.-án, 20:00-kor lesz, a The Trousers zenekar koncertje előtt. A kiállított motorokat egy motorszépségverseny keretében lehet majd értékelni, így a legszebb motor és tulajdonosa, illetve építője is jutalomban részesül.

Az Árkád parkolója is programokkal lesz teletűzdelve ebben a két hétben. Nyílt motorszépségverseny, kaszkadőr bemutatók és légtornászok várják a nagyérdeműt. A legkisebbek is két kerékre pattanhatnak, és akkumulátoros gyerekmotorok nyergében kóstolhatnak bele ebbe a szenvedélybe.

Az esemény utolsó három napján rockzenei fellépőktől lesz hangos a környék. A húrok közé csap majd a Pair’o’Dice, a Good Time Boys, a Crazy Little Queen, a Falcon Projekt, a Royal Rebels, The Trousers, a ABCD, a ZZ Copy és a Reckless Roses is.

Programokban és szép motorokban nem lesz hiány. Ha ebben a két hétben Győr felé jársz, mindenképp ugorj be az Árkádba. Ha pedig igazi motoros szenvedély fűt, akkor célirányosan menj el, és érezd jól magad Magyarország legújabb motorkiállításán.

Az eseményről további infók itt találhatók.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x