fbpx

Dallamos rockzene a Velorex GTI Zenekartól

Velorey GTI rockzenekar

Amikor 2017. tavaszán a hazai és határon túli fesztiválokat megjárt Riff/Raff AC/DC tribute zenekar feloszlott, a zenekar megmaradt tagjai úgy döntöttek, új zenekart alapítanak, Velorex GTI néven, amely elsősorban a klasszikus illetve hard rockra helyezi a hangsúlyt.

A Riff/Raff együttes hagyományait folytatva a Velorex GTI zenekar célközönségévé a motoros talákozók, motoros fesztiválok váltak. A zenekar profilja elsősorban a hetvenes évek Angliájának dallamos rockzenéje – Deep Purple, Whitesnake, Status Quo, Rainbow – valamint a nagy klasszikusok, mint az AC/DC és a Guns N’ Roses.

A zenekar jellegzetessége, hogy a tagokat a közös zenélés mellett sokéves barátság is köti össze. A zenekar tagjai a szekszárdi rockzenei élet szerves részét képezték. A basszusgitáros poszton Fenyvesi Ferenc korábban a Signal, a Prosectura valamint a megyei blueskocsma-korszak meghatározó zenekara, a Gázló és az Ólommadarak formációt is erősítette.

A zenekarba 2019. májusában érkezett Fángli Erik szólógitáros, aki előtte a Hollywood Rose valamint az AB/CD tribute zenekarokban töltötte be a gitárosi posztot. A gitáros poszton Nyerki Tamás aki a Sündörgés/Force feedback tagja volt, valamint Görföl Péter aki a Force Feedback mellett a Gázló és az Ólommadarak zenekar dobosa is volt.

A zenekar elsős számú célközönsége a fesztiválok, motoros találkozók rockzenekedvelők közössége, ám a RIFF/RAFF feloszlása után kicsit kikerültek a motorosok látóköréből. A műsoruk tág 50 perctől akár 2-2,5 óráig is tarthat szükség szerint, és a fiúk szívesen vállalnak koncerteket motoros közönségnek is.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x