MotorokMotorozás

Egy kerékkel kevesebb

egykerekkelkevesebb2Gondolom mindenki látott már három keréken gördülő, motorszerű szerkezetet .

Fura szerzemények, hiszen igazából se nem motor, se nem autó, tulajdonosaik azonban a biker életérzést vallják, és a motoros társadalmat erősítik. Én életemben először a kisújszállási találkozón láttam trikeot, amikor még éppen csak belecsöppentem a motorosok sokszínű világába.

És ott állt ő, hosszú, csillogó első villával, nevetségesen keskeny első kerékkel, tekintélyt parancsoló kipufogókkal, és orbitálisan nagy hátsó kerekekkel. Nézegettem, ízlelgettem, hogy ez miféle szerzet lehet, végül a drágám világosított fel róla, hogy na, ez egy trike. Ötletes és bizarr trikeok a galériában!

Azóta a mai napig csodálattal nézem ezeket a bálnákat. Csodálom a fantáziát, ami nélkülözhetetlen a megszületésükhöz, a kitartó munkát amit a megépítése jelent.

Itthon eddig még csak elvétve láttam ezeket a csodákat, és különösebben extrém darabokkal még nem hozott össze a sors, külföldi kollégáink azonban ráakadtak jó néhány gyöngyszemre, amikre áll a mondás: „Nincs ki mind a négy kereke!”

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük