fbpx

VII. Dunlop Throphy díjátadó

A Danubius Hotel Aréna szálló rendezvénytermében adták át a díjakat a versenyzőknek, ahol természetesen a motoros csajok is a jelképes dobogóra álltak.

A kellemes, beszélgetős estet Bulcsú Rezső (BRO) nyitotta meg, aki értékelte az elmúlt szezont, majd pedig kezdetét vette maga a díjátadó. A srácok örömmel vették át a megérdemelt trófeákat, és még viccelődtek is Rezsővel, aki megpróbált mindenkiből kihúzni pár mondatot.

A lányok díjainak átadásában Zólyomi Andrea, a MAMS főtitkára segédkezett. A harmadik helyezett Süli Eszter lett, őt pedig Kis Viktória követte. A dobogó legfelső fokát pedig Vaslaki Tímeának sikerült bevennie. Azért a csajok sem úszták meg, és Rezső őket is szóra bírta, majd a cég partnerei jutottak a mikrofonhoz.

Miután már mindenki elmondta, amit el kellett, jött a finom vacsora, és a kellemes italok, az est méltó megkoronázása végett.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x