fbpx

A bolondos április nem kímélte a lányokat – MAMS Női Kupa, VII. Dunlop Trophy for Ladies, 2. futam Hungaroring

A Női Kupa második fordulójára két új résztvevővel bővült a mezőny, akik kedvet kaptak a pályázáshoz és ahhoz, hogy megmérettessék magukat, így az elmúlt hétvégén 12 Hölgy várakozott, hogy az időterv szerint sorra kerülhessen.

Április 23-án pénteken került sor a Magyar Bajnokság, a VII. Dunlop-Trophy, valamint a MAMS Női Kupa futamainak lebonyolítására a Hungaroringen. A hétvégén nem csak e sorozatok résztvevői népesítették be a boxok területét, hanem a nemzetközi Alpok-Adria Bajnokság is elérkezett hungaroringi állomására.

Az időjárás az idei tavaszi szokásait nem meghazudtolva szeszélyes volt. Pénteken reggel sok helyen az országban fagypont körüli hőmérsékletek sem voltak ritkák. A ring is ilyen borongós, hűvös reggelre ébredt, a felhőtakaró mögött elbújva várakozott a Nap, hogy végre a délutáni edzésre kisüthessen.

A lányok első időmérő edzése még borongós, hűvös időben zajlott. A második időmérő edzésre már a Nap is kisütött, határozottan melegebb lett. A Magyar Bajnokság 600-as és Open kategóriáinak futamait követően a boxutca este hatkor nyitott, hogy a Hölgyek elfoglalják helyüket a rajtrácson. A versenyt egyre többen kísérik figyelemmel. 

A 8 körös verseny során a MAMS Női Kupa 2. és 3. helyéért, valamint a Dunlop-Trophy for Ladies értékelés 2. és 3. helyéért fej-fej mellett küzdöttek a Lányok. Végül a MAMS Kupa győzelmét Kovács Nikolett zsebelte be Vaslaki Tímea és Majzik Ibolya a Horimoto Racing Team versenyzőnője előtt. A Dunlop-Trophy értékelésben Vaslaki Tímea végzett az élen Kis Viktória és Nagy Mónika előtt.

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}„Utolsó nélkül nincsen első, és első nélkül nincsen utolsó”{/tweetme}tartja a bölcs indián mondás. Éppen ezért a többi lány nevét is meg kell említeni, akik szintén bátran harcba szálltak.

A következő fordulóra május 15-én pénteken kerül sor. A lányok várják a szurkolókat, érdeklődőket. Aki meg fontolgatja a motorversenyzést ne sokat gondolkozzon rajta, hanem vágjon bele, a rajtrácson van még hely.

A beérkezés sorrendje:

 1. Kovács Nikolett (5)
 2. Vaslaki Tímea (88)
 3. Majzik Ibolya (33)
 4. Jakab Zsófia (13)
 5. Kis Viktória (7)
 6. Nagy Mónika (37)
 7. Szilágyi Dominó (53)
 8. Kissné Kerék Anikó (9)
 9. Süli Eszter (32)
 10. Kis Anita (707)
 11. Pozsonyiné Magyar Orsi (12)
 12. Szamosi Petra (23) kiesett

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x