fbpx
KiemeltMotorokMotortesztek

Átnyergelve: Harley-Davidson Pan America 1250, és 1250 Special teszt

Harley-Davdison PanAmerica 1250 2021

Összegzés

Összességében kijelenthető, hogy a lehető legjobb benyomást keltette a motor on- és offroadon egyaránt. Ahogy azt a különféle bemutatókon láthattuk a PanAm sokkal többet tud, mint ami 2 nap alatt, vagy egy átlagfelhasználás mellett kimotorozható.

Azonban talán pont a még megválaszolatlan kérdések és a felcsigázott érdeklődés az, ami arra késztet, hogy minél több időt töltsünk el az amerikai kalandor nyergében. A magam részéről pedig egyértelműen örömmel választanám társamul bármely világrész felfedezésére.

Tudom anno sokunkban felmerült a kérdés, hogy a legendás amerikai gyártó miért lép ki a saját sémájából ezzel a modellel, és mi késztette arra, hogy ekkorát „kockáztasson” ezen a területen, mikor az adventure szegmensnek vannak már bőven, és gyakorlott szereplői.

Az nem volt kérdés, hogy a meglévő Harley tulajdonosok jelentős hányada rendelkezik valamilyen túraenduróval is a klasszikus nagyvas mellett, és a HD is leginkább ezen visszajelzések alapján érezte szükségét a Pan America megalkotására. Továbbá számomra is újdonságként hatott, de az USA legtöbb államában korántsem tiltott a terepmotorozás, így került tehát aláhúzásra az új családtag igazi létjogosultsága.

Bemutatták az új Harley-Davidson túraendúrót, a Pan Americát

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Félreértés ne essék, a Pan Americanak persze akadnak apró-cseprő és kifogásolható elemei, illetve megoldásai, továbbá az sem kizárt, hogy lesznek még finomítások a közeljövő fejlesztéseiben. Összességében nézve, egy teljesen ismeretlen szegmensbe belépve a Harley-Davidson igenis egy jól összeszedett, erőteljes és technikai megoldásokkal gazdagon ellátott motort alkotott, amelyért úgy gondolom még a legkritikusabb szemlélők is fejet hajthatnak. Legalábbis jómagam egészen biztosan.

Harley-Davdison PanAmerica 1250 2021

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x