Hírek

A Polaris leleplezte azt a 12 karizmatikus nőt, akiket példaképnek választott. Kíváncsi vagy, kik azok?

Polaris Empowersports Women’s Riding CouncilLegyen szó aszfaltról, homokról, salakról vagy hóról, a nők minden eddiginél nagyobb számban vesznek részt a powersportokban. Ezzel nemcsak az iparág lehetőségeit bővítik, hanem a saját határaikat is feszegetik. A nők számának a powersportokban való növekedésének és fenntartásának érdekében a Polaris Inc. létrehozta az Empowersports Women’s Riding Council-t. A tanács 12 olyan nagyhatalmú nőből áll, akik teljes mértékben lefedik motorsport minden ágát. A vállalat célja, hogy felélessze a nőket tápláló szenvedélyeket, és ezáltal fokozottan képviselje a nők érdekeit a powersportokban.

A tanácsba olyan nőket hívtak meg, akik  sportáguk elismert képviselői, és akik ezentúl rendszeresen találkoznak a Polaris vezetőivel, hogy megvitassák a nők helyzetét a motorsportokban. Szó lesz itt a nők minél sokszínűbb képviseletéről, a nők számára készült járművek és felszerelések női szempontjairól, és a motorsport demisztifikálásáról a nők körében.

Az Empowersports Women’s Riding Council olyan kiváló nőkből áll, akik motorosok, kalandorok, vezetők és vállalkozók, akik egyedi perspektívákat és betekintést nyújtanak a PowerSports világába. A tanács 12 fenomenális nőt fog össze, akiknek a hangja fokozottabb részvételt, befogadást és képviseletet fog ösztönözni.

“A Polaris több mint 65 éve új módszereket hozott létre hogy összekapcsolja a motorosokat a környezetükkel minden terepen. Elköteleztük magunkat, hogy minél több embert hívjunk meg a powerportsba munka és játék céljából” – mondta Pam Kermisch, a Polaris ügyfél-elkötelezettségért és növekedésért felelős vezetője. “Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezek az úttörő nők bekapcsolódhatnak ebbe a kezdeményezésbe, nemcsak hogy inspirálják és felhatalmazzák a kalandra hajlamosabb nőket a csatlakozásra, hanem befolyást gyakorolhatnak az ipar fejlesztéseibe azon nők számára, akik már belemerültek a powerports kultúrába.”

A 12 karizmatikus nő a tanácsban:

 1. Michelle Barraza, RZR versenyző
 2. Carrie Barton, Klim & Timbersled márkanagykövet, Dirt Bike versenyző és Tour of Idaho résztvevő
 3. Julie-Ann Chapman, She Shreds Mountain Adventures blog alapító és profi snowmobil versenyző, hivatalos Team Polaris csapattag
 4. Amy David, profi magashegyi atléta, síelő, túravezető, Polaris Snowmobile nagykövet, tartalomgyártó
 5. Gevin Fax, színész, zenész, oktató és Speakers Bureau nagykövet
 6. Vicki Gray, International Female Ride Day® és MOTORESS® / MOTORESS.com alapító, Road & Race oktató
 7. Lisa Lockhart,rodeo bajnok, farmer és Polaris Ranger nagykövet
 8. Kristen Matlock, profi RZR versenyző és SCORE Baja 1000 rally bajnok
 9. Jody Perewitz, versenyző és Sturgis Motorcycle Hall of Fame tag
 10. Porsche Taylor,Black Girls Ride Magazine alapító és Cross-Country motoros
 11. Jolene Van Vugt, motoros kaszkadőr, Nitro Circus Action Sports versenyző, kanadai női motokrossz bajok és RZR nagykövet
 12. Kelly Yazdi, Wild Gypsy Tour alapító, Polaris Adventures nagykövet, színész és műsorvezető

Mivel a Polaris az Egyesült Államokban és Kanadában továbbra is rekordszámú új ügyfelet és egyre változatosabb vásárlói réteget mondhat magáénak, a vállalat úgy döntött, hogy egy hívogató, befogadó élményt nyújt az új Polaris vásárlók számára. A Polaris büszke arra, hogy együttműködhet azokkal a szervezetekkel, amelyek megfelelnek ennek a küldetésnek. Ilyenek például a Black Girls Ride, a Outdoor Women, a Wild Gypsy Tour, a International Female Ride Day® és a Women Riders World Relay is.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Forrás, Képek

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük