CsajokTetkó a csajokon

Weide Ancsa tetováló művész

weide ancsa senorita 22

− A férjed mellett a többi családtagodat is varrtad már?

− Igen, édesapámnak készítettem egy magyar vizslát, elhunyt vadászkutyája emlékére. Újabban a nagy fiam hátának álltam neki, ez volt a szülinapi kívánsága.

− Milyen stílusban vagy a legerősebb?

− Nem köteleztem el magam egyetlen irányzatnak sem, mindenevő vagyok, szeretem a kihívásokat. A japán kultúra közel áll hozzám, ugyanakkor imádom a mexikói mintákat, és az oldscool ábrákat.

Az oldschool tetoválás

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

− A színes vagy a fekete-fehér rajzokat szereted jobban varrni?

− Sajnos kevés lehetőségem akad színes mintákat készíteni. A tapasztalataim szerint az emberek többsége még mindig a szürkeárnyalatos tetoválásokat részesíti előnyben. De, természetesen mindkettőt egyaránt szeretem

− Milyen pluszt ad neked a tetoválás érzelmileg?

− A minden! Amikor dolgozom, nem létezik a külvilág, csak én és a minta. Munka közben úgy érzem, hogy két napig is bírnám csinálni egyfolytában. Fáradtságot csak akkor érzékelek, amikor leteszem a gépet a kezemből. Imádom a vendégeim arckifejezését, a kész tetoválás láttán, és az örömüket, amikor a nyakamba ugranak.

− A legnagyobb kihívást mi jelentette?

− Mind-mind, egyfajta kihívás a maga módján, de talán az egyik legnagyobb, egy nagy felkaros maori minta volt.

Még több kép a galériában!

− Látom, hogy rajtad is van jó pár minta…

− A jobb alkaromon az üzletem logója, egy szépséges Senorita látható, belül egy hatalmas tetováló gép, és az egészet rózsák veszik körbe. A felkaromat egy koponya díszíti, pillangók és rózsák társaságában. A bal karomon motorlánc, lánckerék, V2-es motorblokk, amin egy szőke tetovált lány ül. Mögötte kereszt, pókerlapok, ami a motorozás, pókerezés, és hitem iránti szeretetem hivatott tükrözni.

weide ancsa senorita 5

A lábamon van egy nagy angyal, aki vigyáz rám motorozás közben. A kulcscsontomtól lefelé a köldököm aljáig egy cseresznye virág fűzér található, a hátamon pedig egy nagy kereszt és két gyönyörű gyermekem nevének kezdőbetűi. A tetoválásaim készítője, aki egyben nagy példaképem is…, de ez maradjon az én titkom…

− Külföldi tetováló expókra is jársz?

− Idén jutottam ki életem első expójára, ami Londonban volt. Lehetőségem akadt a szakma nagyjait nézni munka közben, amiből sokat tanultam. A külföldi tetoválók mellett, hazánkat is képviselte számos nagy művész, akik csodálatos alkotásaikkal nem kis sikereket értek már el, ezért joggal büszkék lehetünk rájuk.

weide ancsa senorita 6

Kat von D-vel találkoztál már?

− Még nem, de ha minden jól megy, november közepén utazom ismét Londonba, és akkor alkalmam nyílik egy közös fotóra.

(A közös fotót várjuk ide is szeretettel!)

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük