fbpx

Krizsán Lili, a Wonderland Tattoo-ból

Krizsan-Lili-Wonderland-Tattoo1A Wonderland Tattoo neve is sejteti, hogy egy különleges kis világba kerülünk, ha belépünk oda. Az üzletvezető, Krizsán Lili tetováló bevezetett meseországba…

… oda, ahol csupa szín minden, képregényhősök néznek ránk a falakról, s Disney hercegnők varrják a képeken a szuperhősöket.

─ Kitaláltam, hogy hozzunk létre egy olyan szalont, ahol csak csajok dolgoznak és dizájnjában is teljesen egyedi, vidám. Januárban voltunk egy évesek.

Azt szerettem volna, ha nem azt látják az emberek, mint egy átlagos tetováló szalonban, hogy mindenütt koponyák és halálfejek vannak.

Azokat a képeket, melyeken hercegnők tetoválnak, egy képregény rajzoló sráccal készíttettem – mondja Lili.

Hányan dolgoztok itt?

─ Négyen vagyunk, különböző stílussal, ami azért jó, mert át tudjuk adni egymásnak azokat a munkákat, amelyekben az illető a legjobb.

Te milyen jellegű mintákat szeretsz készíteni?

─ Az akvarell stílust nagyon szeretem – sokan megkeresnek ezzel. Ugyanakkor kedvelem a geometriai formákat, a különböző rétegekből összeálló mintákat, a grafikus ábrázolást és a minél egyedibb, elvontabb dolgokat.

Mióta tetoválsz?

─ Aktívan körülbelül 4 éve. Nagyon szerettem rajzolni, de sajnos nem tanultam külön művészeti iskolában. Talán örököltem egy kis művészi hajlamot: a nagymamám is sokat rajzolt, édesapám pedig mesterfodrász. Sportsuliba jártam, majd azután kezdtem el intenzíven rajzolni és tetoválni. Az elejétől kezdve szalonban tanultam különböző tetoválóktól, 2 évig dolgoztam a Captain Ink Tattoo-ban Czene Laci mellett, aki sokat segített az elindulásban. Bátor ismerősök voltak az első „pácienseim”. A disznóbőrön való gyakorlást kihagytam az életemből, mert nem látom sok értelmét, hiszen egyáltalán nem hasonlít az emberi bőrhöz.

Tudod, melyik a 10 legfájdalmasabb tetováláspont a testen?

Mi volt az első munkád?

─ Egy biliárdgolyó, tűzzel a háttérben. Szabályos kört nehéz tetoválni, tehát jól kifogtam. Nem mondom, hogy életem műve lett, de valahol el kell kezdeni… Nagyon izgulós vagyok – a kézremegéstől kezdve minden játszott nálam, de ezt szerencsére sikerült levetkőznöm. Az olyan jellegű kéréseket, amelyekről tudom, hogy még nem sikerülne a megfelelő szinten elkészíteni, nem vállalom el. Szerintem ebben a szakmában nem szabad hazardírozni.

Látom, ki vagy varrva rendesen! A Disney hercegnők nem csak a szalon falain, hanem a karodon is virítanak…

─ Igen-igen! Már 10-15 tetováló biztos varrt, szóval tele vagyok mintákkal. Legutóbb a kolléganőm, Sári tetovált, egy mandalát készített a kezemre, ez a specialitása.

Külföldre szoktatok járni tetoválni?

─ Egyszer voltam egy hétig Írországban. Tervezünk külföldi expokon való részvételt, de most azt szeretném, ha minél jobban beindulna a szalon, összeszoknánk a lányokkal, mert még csak pár hónapja dolgozunk együtt. Reméljük, minden a terveink szerint alakul majd, és nagyon sok vendégnek okozhatunk örömöt az általunk készített tetoválásokkal.

A Wonderland Tattoo igazán egyedi, csajos, hercegnős búvóhely, ahol mellesleg televarrnak, ha akarod!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x