CsajokTetkó a csajokon

Tudod, melyik a 10 legfájdalmasabb tetováláspont a testen?

tetovalas fajdalomMost megtudod! Az „Ouch!”-ábra, melyet Andy Eschenbach tetoválóművész készített, megmutatja, hogy pontosan mely testrészeknél fogod a falat kaparni, ha beülsz a székbe… Vagy már kapartad is…

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de vannak bizonyos pontok a testen, ahol az átlagosnál is fájdalmasabb a tetoválás. Akinek már van tetoválással kapcsolatos élménye, elgondolkodhat, mennyire igaz ez az ábra…

A Mashable készíttette el ezt az ábrát Andy Eschenbach-al, a Flying Tiger Tattoo-ból, aki természetesen kommentálja is, hogy mi miért van úgy, ahogyan, vagyis a saját tapasztalatait. Vajon a vendégei hol kínlódtak a legjobban…?!

Olvass még több cikket a tetoválásokról!

Fej: A fej tetoválása amellett, hogy fájdalmas folyamat, az ember élesen hallja az egészet. Ez sokszor rosszabb, mint amit érzünk.

Arc: Ne tedd!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kéz: A kézen a tenyér a legfájdalmasabb pont és ezt jobb elkerülni.

Szegycsont: Azt mondják, hogy olyan érzés, mintha egy forró késsel vágnának fel.

Könyök: Van, akiknek nagyon fáj, mások meg sem érzik…

Fenék: Diszkrét hely a tetoválásra, de ugyanakkor kellemetlen érzés.

Bordák és has: Mindkettő fájdalmas, de az a rossz az egészben, hogy a fájdalom nem enyhül, mert a bordáknál a test nem segít be a fájdalomcsillapításba, mint máshol.

tetovalas fajdalom testreszek

Belső comb és térd: Nagyon tud fájni ezeken a testrészeken a tetoválás, de az is rossz érzést kelthet, hogy az emberek nincsenek hozzászokva, ha ezeken a területeken érnek hozzájuk.

Lábfej: A láb köztudottan érzékeny terület, de mégsem olyan veszélyes, mint egyesek higiéniája, ami a lábat illeti…

Boka: A többi testrészhez képest, a boka nem olyan vészes dolog, de akiknek csak ott van tetoválásuk, ezt másképp gondolják.

Végig gondoltam ezek alapján, nekem mi volt a legfájdalmasabb pont a tetoválások során. Nos, itt nincs feltüntetve, de számomra a vállcsúcs volt maga a pokol.

Forrás: Mashable
Fotó: Mediazink, Mashable

[wpdiscuz-feedback id=”3j3n8zjajk” question=”Melyik testrészeden fájt a legjobban a tetoválás? Egyetértesz az „Ouch!”-ábrával?” opened=”0″]Melyik testrészeden fájt a legjobban a tetoválás? Egyetértesz az „Ouch!”-ábrával?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük