CsajokKiemeltNői motoros nap

Úsztunk a levünkben és ügyesedtünk – szülinapi tréning a Hungaroringen

csam szulinapi trening 5

 

Az egész úgy kezdődött, hogy a májusi Nemzetközi Női Motoros Napra szerveztünk egy Ingyenes Vezetéstechnikai Tréninget, és már a meghírdetés előtt betelt az 50 hely.

Ahogy 2007 óta már minden évben, idén is Ingyenes Vezetétechnikai Tréninggel készültünk a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal és a Hungaroring Motoros Akadémiával közös szervezésben a 13. Nemzetközi Női Motoros Napra. Sajnos a május 4. foglalt volt a Hungaroringen, így az új dátum szombat helyett egy szerdai napra esett.

Talán én lepődtem meg legjobban, hogy egy hónappal a rendezvény előtt úgy betelt az 50 hely május 22-re, hogy nem volt időm még meghirdetni sem, épp csak a jelentkezési ívet készítettem el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sajnos a május 4-i közös motorozást az eső mosta el… idén nem volt szerencsénk a Női Motoros Nappal. Helyette a Motor Show Budapestre látogattunk ki, szégyenszemre autóval. Ott viszont volt mód ráülni néhány új modellre.

Még több kép a galériában

Ahogy közeledett a vezetéstechnikai tréning dátuma, folyamatosan kaptam a privát leveleket, hogy ha netán felszabadulna egy hely, akkor még jönnének mások is, és én – ahogy minden évben – folyamatosan töltöttem fel a lemondott helyeket.

csam szulinapi trening 1Sajnos a szervezők ismét módosították a dátumot, mert május 22-én is valami rendezvény volt, ami miatt nem lehetett megtartani a mi programunkat, viszont az új időpont épp a Csajok a motoron születésnapjára esett. Így történt, hogy június 26-án (szerdán) ismét 50 szerencsés hölgy vehetett részt az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningen.

Azzal előre nem számoltunk, hogy épp erre a hétre érkezik meg hazánba az igazi kánikula, 33 fokot jósoltak a meteorológusok, ami a forró aszfalton kb. duplájának érződik. Azért így is összegyűlt 36 bátor amazon (még mindig több, mint amikor szakadó esőben tréningeztünk Dunakeszin mindössze 15-en az 50 fő helyett).

csam szulinapi trening 7

 

Lapozz a folytatáshoz!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük