HírekKultúraMotoros film

Robogj tovább

larrycrown1Parádés szereposztással kerül hétvégén a mozikba a Larry Crowne.

Főszereplői, Julia Roberts és Tom Hanks már önmagában garantálják a minőségi szórakozást, ám a történet sem elhanyagolható. Az ex-tengerészgyalogos, Larry (Tom Hanks) leszerelése óta egy áruházban dolgozik, jól végzi munkáját, ám a vezetőség mégis úgy dönt, felmond Larrynek.

Főhősünk azonban nem omlik össze, sőt, barátai unszolására beiratkozik a főiskolára. Larry már az első napon egy olyan színes kis csapatba csöppen, akik örökre megváltoztatják eddigi életét.

Csoporttársai egytől egyig robogó őrültek, akik gyakran járják együtt a város utcáit, az iskolapadban ülve pedig egy jobb jövőért küzdenek. A kis csapat hamar beszippantja Larryt, hatásukra a középkorú férfi újra nyitott és fiatalos lesz. A kötelező robogóval bénázás természetesen nem marad el!

Ám nem csak a csoport ragadja magával a tengerészből lett diákot. Retorika tanárnője, a bájos Mercedes Tainot (Julia Roberts) egy szempillantás alatt leveszi a lábáról hősünket. Larry életvidámsága és energiája lassan átjárja kissé életunt tanárnőjét is. A befejezés pedig mi más lehetne, mint egy sírig tartó nagy szerelem tanár és diák között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez a film nem csak a szíveket dobogtatja majd meg. Alapos edzést ígér a rekeszizmoknak is!

Ha te is kíváncsi vagy Larry Crowne kalandjaira, június 30-tól megnézheted a legközelebbi moziban!larrycrown2larrycrown3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük