fbpx
Hírek

Motorral az erőszak ellen

motorozasazeroszakellen6Az egész világot megrengette annak az indiai lánynak az esete, akit olyan brutálisan bántalmaztak támadói, hogy a gondos orvosi ápolás ellenére életét vesztette.

Az eset után tüntetések sora vette kezdetét India szerte, hiszen újra bebizonyosodott, hogy a nők már fényes nappal sincsenek biztonságban az óriási ázsiai országban.

A tüntetéshullámhoz számos motoros klub és független motoros is csatlakozott. A férfiak közt feltűntek azonban egy indiai női motoros klub tagjai is. A Bikerins klub tagjai több nagyvárosban rendeztek felvonulást, hogy így hívják fel a figyelmet erre a súlyos problémára.

„Bár személyesen nem ismerjük a Delhiben bántalmazott lányt, nőként úgy gondoljuk, ki kell állnunk a jogainkért. Korábban már számos alkalommal szólaltak fel különböző fórumokon az indiai nők biztonságáért, azonban a kormányunk a mai napig nem tett semmit az ügyért. Az ország több pontján megrendezett felvonulásunkkal szeretnénk emellé a nagy ügy mellé állni. Egy olyan mozgalom részesei vagyunk, ami remélhetőleg gyökeres változtatásra készteti majd a törvényhozókat.” – írták Facebook oldalukon.motorozasazeroszakellen1motorozasazeroszakellen2motorozasazeroszakellen3motorozasazeroszakellen4motorozasazeroszakellen5

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x