HírekKultúraMotoros film

Rat Rod hajsza a Go Kustom legújabb filmje

ratrodhajsza2Az alacsony költségvetésből készült mozi eddig nyilvánosságra hozott részletei arra engednek következtetni, hogy az egész film fekete-fehérben jelenik majd meg.

A Rat Rod Rockerst megelőzően is készített filmet a GO-KUSTOM, ez volt a Hot Rod Girls Save the World amiben az autók, a szép csajok, és a rockabilly életstílus volt a középpontban. Az új film ezeken felül izgalmas autós üldözéseket, drag versenyeket és pörgős cselekményt ígér.

Az alacsony költségvetésből készült mozi eddig nyilvánosságra hozott részletei arra engednek következtetni, hogy az egész film fekete-fehérben jelenik majd meg.

Már az előzetesben látszik, hogy a színészek és a kivitelezés nem hollywoodi színvonalú, ezzel azonban semmi gond, itt ugyanis a készítők részéről nem annyira a bevételen, sokkal inkább a szórakoztatáson és a kreativitáson van a hangsúly.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

ratrodhajsza3Annak ellenére, hogy pár száz szerencsés embernek már novemberben bemutatták a filmet, a nagyközönség számára jövő év márciusban, Seattleben tartanak majd premiert, ezzel egy időben pedig megkezdődik majd a DVD-k árusítása is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük