CsajokMotoros divat

Négy évszakos női szerkó

revit Sand Ladies jacket 01A hollandiai Rev’it! kimondottan női motorosok számára tervezett egy új dzsekit és hozzá való nadrágot.

 

A „Sand” típusnévvel ellátott ruházat dzsekije minden sérülékeny helyen CE protektorral lett ellátva. A orobusztus, de emellett nagyon kényelmes és a női testhez illeszkedő külső réteg megfelelő mennyiségű fényvisszaverő felülettel rendelkezik, és a szellőzőnyílások is ügyesen lettek beillesztve a dizájnba, így nem törik meg azt.

A dzseki kivehető termobélésnek és különálló, vízhatlan membránjának köszönhetően egész évben az adott időjárási körülményekhez igazítható.

Az állítható pántok lehetővé teszik azt, hogy minden motoros nő a saját testéhez illeszkedő méretre szabja a dzsekit. Ezeknek a pántoknak a segítségével az adott személy magasságához is lehet igazítani a dzseki méreteit.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A „Sand” dzsekihez illeszkedő nadrág is el van látva megfelelő védelemmel, így térd és csípőprotektorokat is találunk benne, továbbá dupla szövet réteggel ellátott ülőrész és vékony rétegű fényvisszaverők fokozzák a kényelmet és a biztonságot. A dzsekihez hasonlóan a „Sand” nadrágot is külön-külön kivehető termobélés, vízhatlan membrán és a szellőzést biztosító nyílások teszik egész évben használhatóvá.

revit Sand Ladies jacket 02revit Sand Ladies jacket 03

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük