HírekMotorokMotorozás

Licitálj a Tankcsapda-sisakra a motorbalesetben lebénult Foki Niki gyógyulásáért!

tankcsapda motoros sisak arverezesMotoros összefogásra van szükség Foki Nikiért, aki abban a motorbalesetben sérült meg, amely 2016-ban történt Gyulafirátótnál. A Tankcsapda is az ügy mellé állt, ugyanis egy egyedileg festett Scorpion bukósisakot ajánlottak fel, amelyre licitálni lehet. 12 millió forintra lenne szükség!

A motorbalesettel kapcsolatos bírósági ügy fejleményeiről, folyamatosan beszámoltunk, legutóbb februárban. A sajnálatos eset során, egy fiatal nő életét vesztette, míg a másik a lábán szerzett súlyos sérüléseket, Niki pedig nyaktól lefelé lebénult.

Évek óta folyik az adománygyűjtés a lányért, hiszen helyreállító műtétek sorozatára volt/van szükség. Állapota most súlyosbodott, s nagyjából 12 millió forintra lenne szükség a külföldi műtéthez.

Azt szeretnék elérni, hogy Niki állapota stabil maradjon, ne romoljon tovább semmiképp. Csapó Zoltán, a Motoros Érdekvédelmi Egyesület elnöke arról számolt be, hogy a lány mozgáskorlátozottsága következtében, számos olyan egészségügyi probléma jött elő, melyekre nem számítottak.

Az akciót a budapesti SuperZone motorosbolt kezeli. Kétféleképpen lehet segíteni Nikinek. Az egyik az, hogy a 100 ezer forintról induló licit során, aki április 15-ig a legtöbbet ígéri, az övé lesz a Mike Tamás airbrush festő által fényezett EXO 1400-as sisak, illetve két fő együtt bulizhat a backstage-ben a Tankcsapdával május 4-én, a Budapest Parkban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A másik, hogy bemész a SuperZone-ba, lősz egy szelfit a sisakkal, felteszed valamelyik közösségi oldalra, hogy te is segítettél Nikinek, illetve a boltban lévő adománydobozba teszel, amennyit jónak látsz.

Az alábbi videóban még több információt szerezhetsz Nikiről, az akcióról és a sisakról:

A licit induló ára: 100.000Ft
Ide küldd a licitedet: niki@mugenrace.hu
A licit vége: 2019. április 15.

Motoros találkozó Nikiért Göcsejben

Szintén egy motoros összefogás Nikiért, mégpedig május 25-én, a Göcsej völgye kempingbe hívnak a szervezők minden segíteni akarót. A találkozón természetesen nem lesz belépőjegy, hanem “szívkassza”, vagyis mindenki annyit tesz az adománygyűjtő dobozba, amennyit a szíve és a pénztárcája enged.

A motoros találkozón ugyanúgy lesz felvonulás, ügyességi játékok, bográcsozás, szépségverseny, tábortűz – ahogyan olvasható az esemény hivatalos facebook oldalán.

Forrás, fotó: Tankcsapda facebook video

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük