fbpx

Fejfát állítanak a motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére

berki mariann fejfa allitas 2A május 29-én Gyulafirátótnál tragikus motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére június 11-én állítanak fejfát a baleset helyszínén.

A megyei rendőrség szóvivője, Gaál Csaba elmondta, hogy május 29-én öt motoros szabályosan haladt a 82-es főúton Zirc felől, Veszprém irányába.

Amikor elhagyták Gyulafirátótot, egy 10 autóból álló kocsisorból kivált egy Audi, melyet egy 19 éves győrújbaráti fiatalember vezetett. Az Audi áttért a vele szemben lévő sávba, és nekiütközött a negyedik és ötödik motorosnak.

A 41 éves óvónőnek, Berki Mariannak esélye sem volt, szörnyethalt a balesetben. Mögötte lánya, Nikolett ült, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. Fia egy másik motoron tartott a csapattal.

A fejfa állítás június 11-én lesz Gyulafirátót Önkormányzatának engedélyével. Az indulás a Nyúl benzinkúttól lesz 15 órakor.

Aki szeretne részt venni a megemlékezésen, a szoros@t-online.hu e-mail címen jelezze szándékát – olvasható az esemény céljára létrehozott facebook oldalon.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x