fbpx

George Clooney az aszfaltot vizsgálta Szardínián

clooney baleset 01A talajmintát nem önszántából végző sztár kórházba került, miután robogójával közelebbi kapcsolatba került egy autóval és az útburkolattal az olasz Szardínia szigetén.

Bár sérülései nem voltak túl komolyak, a mentők a közeli John Paul II kórházba szállították múlt kedden,  2018. július 10-én a híres színészt. Az 57 éves Clooney épp aktuális filmjét forgatta. A baleset akkor történt, amikor a sziget déli részén lévő szállodáját elhagyta robogója nyergében.

A kórházi kivizsgálás után néhány órával már útjára is engedték az orvosok a híres színészt, aki egy új televíziós sorozta, a Catch 22 jeleneteit vette fel a patinás környezetben. A Joseph Heller novellájából írt, a II. Világháború idején játszódó történetben George Clooney az amerikai légierő parancsnokát, Scheisskopfot játssza.

A hatrészes drámasorozat 2019-ben lesz látható a televíziók műsorán. Remélhetőleg, a forgatás végéig nem töri össze magát a kiöregedett nőcsábász Clooney egy újabb motoros balesetben.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x