fbpx
Hírek

Motorépítés a színpadon

garagegigrlsJody Perewitz, a Perewitz Cycle Fab-től, és Sara Liberte az RT’s North Hills Cycle-től összefogtak, hogy megépítsenek egy bobbert a Northeast Motorcycle Expo három hétvégéje alatt.

Jody egy motorépítő ikon, Dave Perewitz lányaként felnőve egész életében motorkerékpárokkal volt körbevéve. Így aztán nem is csoda, hogy ő is ősei nyomába lépett, és rendesen kiveszi a részét a családi cég munkájából. A tervezés és motorépítés mellett nagyrészt ő tölti meg tartalommal a cég blogját is: www.LifeAtPerewitz.com.

A mostani jótékonysági motorépítéshez választott bűntársa, Sara Liberte szintén figyelemreméltó motorkerékpárokat tervezett és épített az elmúlt 10 évben. Írói vénáját pedig a „Hogyan szereljük az amerikai V-Twin motorkerékpárokat” című irodalmi alkotásban teljesítette ki. Sara fotózik is, évek óta készít felvételeket motorkerékpárokról, építőkről és eseményekről.

A két csaj ezúttal egymás keze alá dolgozik majd, hogy egy teljesen egyedi motorkerékpárt hozzanak létre. A klasszikus, merev vázas gépet a “Bikers for The Cure” alapítvány számára készítik el. A három motorkiállítás helyszínei: január 5-6. Hartford (CT), január 25-27. Reading (PA), és február 9-10. Boston (MA), ahol a 10 dolláros belépőjegyet megvásárlók közül sorsolják majd ki a szerencsés nyertest, aki hazaviheti az elkészült művet. A kiállítások bevételeiből az alapítvány tovább dolgozhat a mellrák elleni kutatásokon.garagegirls 01garagegirls 02garagegirls 03

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x