fbpx

Leglább 5 motorbaleset történt az országban hétvégén

citadella felvonulásA hétvégén megdőlt az ilyenkor szokásos hőmérsékleti rekord, ami természetesen a motorosok tömegeit csalogatta elő téli álmukból.

A híradó tudósítása szerint a hétvégén öt motoros szenvedett balesetet az országban, azonban valószínűleg ez a szám ennél valamivel nagyobb. Az ország minden részén túrázni indultak a kétkerekűek szerelmesei, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor tavasszal nem mindenki van felkészülve a nem teljesen ideális időjárási viszonyokra.

Persze nemcsak a motorosoknak kell ilyenkor jobban figyelniük a hideg aszfalt, a változékony időjárás és a motorozástól elszokott reflexek miatt, hanem ugyanez az autósokra is igaz. Ahogy minden tavasszal, nekik is meg kell még szokniuk a motorosokat az utakon, ezért nekünk kétszer (vagy még többször) olyan figyelmesen kell közlekednünk, mint tavaly a szezon végén.

Olvasd el itt, hogy miért veszélyesebb tavasszal a motorozás!

Az elmúlt hétvégén, szombaton volt az idei tavasz első Citadella felvonulása is Budapesten, ahol a híradó becslése szerint 300 motoros vonult fel, hogy a város lakóinak figyelmét felhívják a motorosokra, és arra, hogy most már végérvényesen elérkezett a jó idő, és ezzel együtt a motoros szezon is.

Tavaly 50 motoros halt meg Magyarország útjain. Jó lenne, ha idén ez a szám jelentősen csökkenne. Vezess te is sokkal óvatosabban!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x