EseményekMotoros találkozó

Idén lesz a tizenharmadik

Miért pont Alsóörs?

Mert június elején, a balatoni szezonnyitó idején, ahol a víz, a napfény, sör és a rock’n’roll együtt áll, ez a legideálisabb helyszín. Minden adott egy helyen ahhoz, hogy akik ezeket az „elemeket” szeretik, jól érezhessék magukat.

 

Az igazán színes és gazdag zenei programon túl mit kap még, aki nyeregbe pattan?

Aki nyeregbe pattan, és eljön, az kap öt, programokkal, eseményekkel telezsúfolt, fantasztikus napot. Aki már ott van, és úgy pattan nyeregbe, az pl. megismerheti a vezetett túrák vagy a Poker Run során a Balaton környékének legszebb tájait. 2012 az olimpia éve. Megrendezzük a HD chapterek és a motoros klubok olimpiáját. Na, nem távolt kell ugrani!! Ügyesség és virtus a jelszó! Mutasd meg, hogy a Te motoros csapatod a legjobb!! Az öt nap alatt folyamatos tesztvezetéseken lehet kipróbálni a legújabb Harley-Davidson modelleket. És, mint minden évben, most sem szabad kihagyni a Parádét, a felvonulást, ahol demonstráljuk az egyik nagy szerelmünket, a motorozást!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy ilyen rendezvényen elvarázsolt fazonok is előkerülnek. Mi volt a legmegdöbbentőbb, vagy leghumorosabb eset, amivel találkoztál?

Sok-sok különleges élményben volt részem az elmúlt 13 év alatt. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy két évvel ezelőtt ellátogatott a fesztiválra Jane Davidson, a Davidson család krónikása, vagy az az eset például, amikor egy osztrák motoros pár azzal keresett meg minket, hogy szeretnének a fesztiválon összeházasodni. Megszerveztük, hogy a kért időpontra megérkezzen az alsóörsi anyakönyvvezető személyében a „tábori pap”, és egy igazán különleges ceremónia részesei lehettek a fesztiválozók. Egyébként nálunk, minden fesztiválozó „jó arc”!

Idei fellépők? Kik húzzák a talpalávalót?

Több külföldi és hazai sztárzenekar képviseli a rockot és a rock and rollt. A 70-es évek két emblematikus zenekara, a Sweet és a Nazareth lép föl a nagyszínpadon, de ma már az Edda, a Tankcsapda, Deák Bill, vagy a Magna Cum Laude nélkül elképzelhetetlen az alsóörsi buli. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy az Open Road Band verseny keretében az utánpótlás is megmutassa magát. A környező országokból is meghívtunk egy-egy fellépőt, hiszen – azt gondolom, hogy – „gondos vendéglátó” üzenete van annak, hogy pl. a szlovák motoros a Konflikt koncerten „hazai pályán” érezze magát.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük