EseményekMotoros találkozó

Idén lesz a tizenharmadik

dobai attilaAz alsóörsi Harley-Davidson találkozó idén a tizenharmadik évét ünnepli. Dobai Attilát kérdeztük az idei rendezvényről.

Nem tartotok a tizenhármas számtól?

Nem, sőt! Ha úgy tetszik ez is egy kihívás. Ha Amerikában lennénk, biztosan átugranánk ezt a számot, de mi úgy gondoljuk, hogy egy igazi szerencse-hét vár arra, aki június elején (6-10) eljön hozzánk. Dupla erővel és energiával készülünk!

 

Hogy kezdődött a történet?

Könnyű kiszámolni, hogy 1999-ben volt az első. Mindenképpen szerettünk volna egy olyan motoros ünnepet megszervezni, aminek a Harley-Davidson motor és a köré font szellemiség van a középpontjában. Azon az első éven pár százan lehettünk, de nagyon jó, bulis napokat töltöttünk együtt. Már akkor láttuk, hogy van létjogosultsága Magyarországon is egy olyan motoros találkozónak, ahol mi, a HD vagyunk a vendéglátók. Aztán, egy évre rá ismét találkoztunk, aztán egy évre rá ismét…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Miben változott a rendezvény, az elmúlt időszak alatt?

Sok mindenben. Sokat tanultunk az elmúlt évek alatt, és ezeket a tapasztalatokat megpróbáljuk mindig kamatoztatni a következő években. Nagyobbak lettünk. Napokban, eseményekben, látogatói számban is. Ma már egy ilyen volumenű fesztivált létrehozásához nagy erőket kell megmozgatnunk. Mondhatom azt, hogy felnőttünk a feladathoz, hiszen ha csak a zenei programokra gondolok, akkor elmondhatom, hogy álljuk a versenyt más zenei fesztiválokkal is! Ráadásul itt még csodálatos motorok és motorosok is vannak! Célunk, hogy Közép-Kelet-Európa meghatározó motoros fesztiválja legyünk, és Alsóörs fontos találkozó pontja legyen a hazai és a „nyugati” vendégeinken túl a lengyel, cseh, szlovák, szlovén, román, horvát motorosoknak is.

És még egy fontos dolog! Bár ez az évek során NEM változott. Az állandó! Fontos küldetésünk az a charity-program, aminek keretén belül minden évben megvendégeljük a hátrányos helyzetű gyerekeket. Idén a Bátor tábor lakói lesznek a vendégeink.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük