EseményekHírekMotorkiállítás

Ha nincs a COVID, most lenne az EICMA. Helyette nézzünk Videókat!

EICMA 2020„Az EICMA mindig itt van. Tervezni a jövőt, dolgozni az eljövendő jó érdekében. Mert el fog jönni”. Ez az egyik üzenete annak az online kommunikációs kampánynak, amit szerdán indított el az EICMA Nemzetközi Kerékpár- és Motorkerékpár Kiállítás. Azon a napon, amikor a hivatalos megnyitó lett volna. 

A kampányban két videó szerepel a kétkerekű ipar számára legfontosabb nemzetközi kiállítás digitális platformjain. Az első videó, amelyet a kiállítóknak és az iparági szakembereknek szenteltek, szerdán jelent meg az EICMA közösségi profiljain, míg a második klipet 2020. november 5-én, csütörtökön tették közzé. Azon a napon, amikor a nagyközönség számára nyitotta volna meg a kapuit idén a kiállítás Milánóban.

“Igen, tudom, mit érzel. Mindent feketének látsz, mi?
A te bizonytalanságod ugyanolyan, mint a miénk. Még a te félelmed is… egyenlő a miénkkel. Úgy tűnik, az idő fel van függesztve… az interjúk, a találkozók, a kézfogások.
Továbbra is hinni akarunk a jövő időben. Az idő, mindig előre néz. Soha nem áll meg.
Az EICMA mindig itt van. Rajzolni a jövőt, dolgozni a jóért, hogy eljöjjön. Mert el fog jönni.
Ez egy olyan lehetőség, amit nem fogunk elpazarolni. Itt az esély a valódi innovációra. A szükséges technológiák építésére. Az alapvető kapcsolatokért. Hogy visszavegyük a számunkra megérdemelt napsütést, fogjuk kézen a jövőt és repüljünk újra.”

“Két videó és egyetlen konkrét üzenet a bizalomról és szenvedélyről”, amelyet – amint azt Pietro Meda, az EICMA S.p.A elnöke megerősítette. – megnyitja az utat a 2021-es kiadás számára, amelyet november 9. és 14. között rendeznek meg”.

„A járvány következményei – tette hozzá Meda – csak pillanatnyilag tudtak elszakítani minket az eseményünk hangulatától, de a kétkerekűek rajongóinak közössége és a hozzá tartozó ellátási lánc él és kitart. Ezt az időt arra fordítjuk, hogy még keményebben dolgozzunk azzal a törekvéssel, hogy megtaláljuk a fejlesztendő és az innovációs területeket, a jövőbe tekintve, és folytassuk azt, amit az EICMA-nak sikerült elérnie a motorozás több mint száz éves történelme során: a kiállítóknak és a látogatóknak egyedülálló betekintést nyújtani erről a világról”.

Habár az EICMA és a többi nagy kiállítás is elmaradt idén, Azt reméljük, hogy a következő évünk már jobban alakul majd. A tervek szerint az EICMA 2021-ben tér vissza november 9-14. között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük