CsajokTetkó a csajokon

Magyar tetoválóművész tömeg-tetoválásán ámul a világ

bercsenyi balazs tetovalo a rozsa elete

Bercsényi Balázs tetováló, nem csak itthon örvend hírnévnek, hanem külföldön is, hiszen a new york-i Bang Bang szalonban varrta a delikvenseket. Most pedig, 70 önként jelentkezőn készítette el a világ első mozgó tetoválását, melyen egy rózsa életét mutatja be.

A „Rózsa élete” című alkotással, Balázs 70 idegen emberből kovácsolt közösséget, hiszen életük végéig közük lesz egymáshoz – azért ez sok érdekes kérdést vet fel emberileg, spirituálisan is.

Bercsényi Balázs azért döntött a rózsa mellett, mert a szeretet jelképe, s egy gyönyörű szimbólum – árulta el az angol Popsugár nevezetű portálnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ugyanakkor, a rózsa, létével mutatja meg, hogyan kellene nekünk, embereknek élnünk – a virág azért fejlődik, hogy a végén örömet okozzon valakinek.

A rózsa fejlődéséről készült folyamatábra az emberi élet metaforája Balázs szerint, s ezek az emberek, hiába nem vesznek részt egymás mindennapjaiban, mégis közösség alakult ki közöttük.

A tetoválás-sorozat világszerte hatalmas sikernek örvend, s több százezer lájkot kapott a művész Instagram oldalán, illetve amerikai lapok kiemelten foglalkoztak a hírrel.

 
 
 

 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
 
 
 

 
 

 
 
 

a life of a rose ?

BB (@balazsbercsenyi) által megosztott bejegyzés,

Bercsényi Balázs nemrégiben érkezett haza külföldről, hogy Magyarországon alkothasson. A híres amerikai szalonban, a Bang Bang-ban sok sztár bőrére tetovált, ahogyan teszi ezt itthon is.

Reméljük, még hasonló remek ötletekkel áll elő, s valósítja meg őket honfitársainkon!

Forrás: ripost.hu, Bercsényi Balázs Instagram
Fotók: Bercsényi Balázs Instagram

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük