fbpx

Mit tetováltasson egy anyuka?

altSokan varratják fel valamely testrészükre csemetéjük portréját, vagy másképpen emlékeznek meg a gyerkőcökről. Ezt is mondhatjuk lassan divatnak?

Nemrég olvastam egy cikket a témával kapcsolatban, miszerint ezt az egészet, szintén a hollywood-i sztármamák hozták divatba.

Például a tetoválásokat egyébként is nagyon kedvelő Angelina Jolie, gyermekei születési helyének földrajzi koordinátáit varratta a karjára. Persze, a kreatív sztárszülők és „halandó” mamik, még számtalan módját választják annak, hogy igazán örökérvényűvé tegyék a gyermekeik születését.

Viszont, még évekkel ezelőtt, amikor hazánkban is elkezdték vetíteni a Miami Ink, vagy az LA Ink tetováló műsorokat, akkor vált számomra tudatossá, mennyire szeretik a gyerekeikről a portrékat a szülők a bőrükön viselni.

Különösen imádom Kat von D portréit, aki talán ezekről a leghíresebb. Gyönyörű alkotásai vannak a hölgyeménynek!

Itt is, mint egyéb esetekben, ajánlatos egy igazán jó művészhez fordulni, mert egy portré komoly feladat. Az, hogy a csöppség arcát élethűen adják vissza, nagyon fontos a szülőnek. Ezzel persze nem arra akarok célozni, hogy aki portrét akar, pattanjon fel egy repülőgépre és támadja le Kat-et, hanem az itthoni kiváló művészek véleményét nyugodtan kérje ki ebben a dologban, ha ezzel az ötlettel kacérkodik.

Sajnos, olyan esetek is vannak, ahol emlékül szeretne valaki magára varratni valamit, elhunyt gyermeke után. Ez is egy szép gondolat, hiszen sok embernek az segít, ha tudja, látja, hogy így mindig vele van a szeretett személy.

Az is egy fontos szempont, hová varrassa az illető a mama-tetkót. Vajon melyik testrészre illik a legjobban? Legtöbben, gondolom a felkart, vagy a lapockát mondanák… De talán egy portré, főleg az ember gyereke esetében fontos az, hogy mindig lássa, ne csak a tükörben…

Kíváncsian várjuk az itthoni anyukák véleményét a témával kapcsolatban!altaltalt

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x