fbpx

Bemotorosodik végre Knap Attila?

vv attila motoronTegnap vége lett a Való Világnak, és megnyerte a villa jogsinélküli motorosa.

Igazából nem is akartam írni róla, de reggel a Facebookon már az fogadott az üzenőfalon, hogy valamelyik ismerősöm reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozhat majd egy motoros találkozón VV Attilával. Végülis a remény hal meg utoljára.

Ha valaki nem követte volna az eseményeket, tegnap befejeződött az RTL Klub fél éven keresztül tartó valóságshowja. A lakók között egy ismerős arcot is felfedezhettünk, ő volt a “való világ motorosa” – az összeférhetetlen Knapp Attila.

 Nem néztem a valóságshowt folyamatosan, de – bevallom Attila miatt – belenéztem a műsorba egy-két alkalommal. Azt, hogy motorra nincs jogosítványa, már korábban is tudtam, de a nézők számára az is kiderülhetett, hogy személyautóra sincs vezetői engedélye, amikor a villalakók ellátogattak a Hungaroring vezetéstechnikai centrumába. A nyeremény autó sluszkulcsának átvételekor az arcán látható arckifejezés azt tanisította, hogy magában közben azt gondolta: “Na ezzel meg mi a f…t csináljak?”.

5:50-nél van az a bizonyos arckifejezés.

Végülis a 12 millós pénznyereményből simán telni fog egy A-B-s jogosítványra. Vagy esetleg a B mellé benevezhetne egy B125-ös kategóriára. Gondolom a most következő médiakampány mellé beleférne valamelyik motorosboltnak, hogy a nyeremény autó mellé egy motort is VV Attila alá toljanak.

Szóval Attila, most már én könyörgök neked sírva, hogy csináld meg a jogosítványt! Kérlek, ne okozz csalódást a rajongóidnak!

vv attila 01vv attila 02

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x