EseményekHírekMotorkiállítás

Fiatal vállalkozások és rengeteg elektromos járgány a 79. EICMÁ-n – VIDEÓVAL!

79. Eicma Milánó 2022 novemberVasárnap bezárta kapuit az idén 79. alkalommal megrendezett Nemzetközi Kétkerekű Kiállítás Milánóban, az EICMA. De nehogy azt higyje valaki, hogy ezzel lezártuk a témát, hiszen a bemutatott újdonságoknak még hosszú sora következik ezután oldalainkon.

Az idei kiállítás újdonságait az EICMA 2022 címke alatt találjátok meg összegezve.

A siker előfeltételei már a megnyitón megmutatkoztak: 1370 márka volt jelen, 59%-uk külföldről, 45 különböző nemzetet képviselve. Ahogyan a Fiera Milano kiállítási központban elfoglalt hat pavilon is (ami a 2021-es évhez képest +35%-os növekedést jelent a kiállítási területben), tele volt látogatókkal.

Az EICMA EFFECT, a szlogen, amellyel a 79. számú nemzetközi kétkerekű kiállítás kiadását népszerűsítették, a kapuk bezárásával bebizonyította: Milánó valóvan az ágazat vitathatatlan világfővárosa. Az ötnapos kiállítás végén az EICMA az előző évhez képest jelentős, +38%-os növekedést ért el a látogatottság tekintetében. A belépőjegyek 82%-át online vásárolták meg a kiállítás hivatalos weboldalán, míg a közönség 18%-a a fizikai jegyvásárlást választotta.

Az üzleti élethez kapcsolódó számok is lenyűgözőek voltak: 38 747 kereskedelmi szereplő (+35% 2021-hez képest) látogatott el a kiállításra, akiknek több mint 51%-a külföldről érkezett. A média látogatottsága is emelkedik: több mint 6900 akkreditált szakember (38% külföldről), köztük újságírók, influencerek, technikusok és kommunikációs szakemberek, akik idén kihasználták az exkluzív keddi sajtónapot, és a kiállítás egész hetében beszámoltak a pavilonokon belül és kívül kínált látványosságról.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Brigi, az andride.eu oldal szerkesztője villámlátogatást tett Milánóban csütörtökön, ezért gyorsanki is kérdeztema tapasztalatairól. Nézd meg a beszélgetésünket a Csajok a motoron YouTube csatornáján.

 

Az EICMA 2023 november 7. és 12. között kerül megrendezésre.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük