EseményekMotorkiállítás

Nyerd meg a belépőd a Budapest Motor Fesztiválra!

budapest motor fesztival 2015 2Két hét múlva megnyitja kapuit Magyarország meghatározó autós-motoros szezonnyitó fesztiválja. Ha figyelmesen elolvasod beharangozó cikkünket, te lehetsz az egyik szerencsés, aki ingyen jut be.

A Budapest Motor Fesztivált ötödik éve rendezik közösen az idén 10 éves jubileumát ünneplő Carsyling.hu Tuning Show-val. Így együtt alkotják az Autó, Motor, Tuning Show-t. A Carstyling.hu minden évben, színvonalas és látványos programokkal gazdagítja a rendezvényt. Többek között ismét az AMTS-en kerül megrendezésre a Gymkhana Országos Bajnokság, ráadásul idén először nemzetközi szinten, hiszen több külföldi versenyző is beadta nevezését a rangos versenyre.

Ha 2015. március 20-22. között kilátogatsz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba a Budapest Motor Fesztiválra, biztos nem fogsz unatkozni. 2014-ben HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 5 pavilonját és szabad területeit, 11 ország több mint 1.500 járművével és 215 kiállítójával töltötték meg a szervezők, 2015-ben pedig még magasabbra tették a lécet.

Idén minden megtalálható lesz Hungexpo „G” pavilonjában, ami a motorozáshoz szükséges, a ruházattól kezdve, a kiegészítőkön át egészen magukig a motorokig. És nem akármilyen motorokig, hiszen a legújabb modellek mellett az Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT) gyönyörű egyedi járműveket lehet megtekinteni. Az idei rendezvény azért is különleges, mert a kiállítás történetében először láthatunk elektromos motorokat.

Motorokat nem csak a pavilonokban lehet majd látni. A Budapest Motor Fesztiválon kerül megrendezésre a Hungarian Stunt Riding Bajnokság első fordulója is. További látványossággal szolgál a Hungaroring Motoros Akadémia, egy freestyle motoros csapat, és a Magyar Mentőmotor Alapítvány. Idén is várja az érdeklődőket a KRESZ tanfolyam és a gyerekmotorozás.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azoknak, akik nem csak nézelődni szeretnének, a quad tesztelés és Safety Hungary is kiváló vezetési lehetőséget biztosít. A motorkerékpárral érkezők látogatónak lehetőségük nyílik, hogy a tavaszi szezon indulása előtt a helyszínen ellenőrizhessék járművük műszaki állapotát a MAMI szerelőinek segítségével.

A rendezvény történetében először kerül megszervezésre a Használtmotor Vásár, melyre kereskedők és magánszemélyek hozhatják ki motorkerékpárjukat, hogy a látogatók egy helyen válogathassanak a Képesmotor.hu kínálatának közel 100 motorja közül.

A “G” pavilon A 13-as standján a Csajokamotoron.hu-t is megtalálod a kiállítás három napja alatt. Webáruházunk termékei mellett a 2015-2016-os Jótékonysági Motoros Naptárunkat is megvásárolhatod, amelynek teljes bevételével a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületet támogatjuk. Hétvégén van rá esély, hogy a stand körül belefuss a naptárban szerplő motoros lányokba, és dedikáltasd velük a saját példányodat.

Azok között, akik megírják nekünk “AMTS2015” tárggyal 2015. március 15-ig, hogy mennyibe kerül egy egész napos felnőtt jegy az Autó, Motor, Tuning Showra, összesen 50 db belépőjegyet (fejenként egyet) sorsolunk ki a rendezvényre. A nyertesek a belépőjegyeiket a kiállítás ideje alatt a 3-as fogadócsarnokában az információs pultnál vehetik majd át. A nyerteseket emailben értesítjük majd.

Ha esetleg nem te lennél a szerencsés nyertes nálunk, még mindig van esélyed nyerni. A Budapest Motor Fesztivál minden évben értékes nyereményeket sorsol ki a látogatók között. Idén a fődíj egy SHOEI NXR Beaufighter tc-2 utcai/sport bukósisak lesz dupla D-gyűrűvel, E.Q.R.S. (Emergency Quick Release System) rendszerrel és UV fényre sötétedő plexivel. A Carstyling.hu játékán regisztrálók, pedig egy átépített Volkswagen Scirocco elnyerésére kapnak lehetőséget.

A kiállítási belépődet érdemes a www.motorshow.hu oldalon megvásárolni, hiszen minden így vásárolt jegyhez egy ajándék SiLverKart gokart futam jár ajándékba. budapest motor fesztival 2015 1budapest motor fesztival 2015 3budapest motor fesztival 2015 4budapest motor fesztival 2015 5

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük