Ezt olvastátok legtöbben 2020-ban a Csajokamotoron.hu oldalon

2020 legolvasottabb cikkei a Csajokamotoorn.hu oldalonVégre vége ennek a furcsa évnek. Remélem a következő már sokkal inkább hasonlít majd a korábban megszokott életünkhöz! Abban, hogy milyen cikkeket szerettetek idén, viszont nem sok minden változott.

A tavaszi karantén ideje alatt nem tétlenkedtem, egy programozó segítségével újraálmodtuk a Csajokamotoron.hu oldalt. A frissítés már nagyon ráfért, bár egy ekkora átalakítás mindig némi veszteséggel jár sajnos. Amikor májusban elindult az új oldal, a régi linkek megváltoztak, így aztán a helyezéseink – és ezzel együtt a keresőkből érkező találatok is – szépen visszaestek, ahogy az várható volt. A Google keresőjének (és a többi keresőnek is) újra kellett indexelnie az oldalunkat, ami beletelik egy kis időbe. Viszont így olyan cikkek is előkerültek a süllyesztőből, amik nem is idén íródtak.

Nagy változást nem történt abban, hogy milyen tartalmak érdeklik az olvasóinkat. Ugyanúgy népszerűek a házi barkács témák, természetesen jól mennek a bulvár hírek is, és ami engem mindig szomorúsággal tölt el, a balesetekről szóló írások mozgatják meg legjobban az olvasókat. Az ilyen cikkeket sokan megosztják, így azokhoz is lejutnak, akik máskor nem is olvassák az oldalunkat.

Hogy ne rontsam el egyből a kedvedet, visszafelé számolok a legnépszerűbb cikkek között. Lássuk, melyik cikkeket olvastátok el idén a legtöbbször!

10. Miért ne tetováltassunk menstruációkor?

 

menstruációs fájdalomA tizedik helyen egy kimondottan csajos téma szerepel, ráadásul nem is idei, hanem már három éves darab. Közvetlenül nem is kapcsolódik a motorozáshoz, bár a legtöbb motoros nő menstruál, szóval mindannyiunknak fontos információkat tartalmaz ez a cikk. Valószínűleg a keresőmotoroknak köszönhető, hogy rátaláltak az olvasók újra erre a 2017-es írásra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

9. Vízen és száraz kenyéren: Suzuki GS500 felújítás

Véghelyi Mátyás

Azon már nem is csodálkozom, hogy az otthoni sufnituning témák mindig megmozgatják az olvasóinkat. Véghelyi Mátyás Suzuki GS500 felújítása szintén jó helyen szerepel az olvasottsági statisztikában. Ez köszönhető annak, hogy viszonylag sokan rendelkeznek ugyanilyen motorral, a GS 500 szerepel a legnépszerűbb női motorkerékpárok között is. Ha valaki nem szeretne minden aprósággal szakszervizbe szaladgálni, jól jönnek az ötletek, hogy hogy lehet ezeket megoldani házilag. Mátyás amúgy nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor átalakította a motorját.

Ez a cikk egyébként júniusban jelent meg és azóta igen szép utat járt be.

 

8. Motorosok! Bírjátok ki a seggeteken otthon!

 

kijárási korlátozás mátraAmikor márciusban a COVID-19 világjárvány miatt lezárták az országot, még nem sejtettük, hogy majd motorozni sem lehet. Bár már alig vártuk, hogy kiszabadulhassunk a bezártságból, hamar az orrunkra koppintottak. Húsvétkor kirajzottak a motorosok a népszerű kirándulóhelyekre arra hivatkozva, hogy motoron nem fertőz a vírus, ez az egyik legpraktikusabb közlekedési mód a szociális távolságtartás jegyében. Azt persze sokan nem nézték jó szemmel, amikor Nagypénteken szinte megtelt a motorosokkal a Mátra. A rendőrök büntetni kezdték azokat, akik láthatóan nem fontos ügyeket intéztek, hanem csak úgy kirándulgattak motorral.

 

Természetesen nincs még vége, úgyhogy lapozz!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük