KiemeltMotorokMotoros jogosítványMotorozás

Elment az önbizalmad a motoros tanfolyamon? Olvasd el a motoros csajok tanácsait!

“Elestél, állj fel!”

“A siker titka, hogy eggyel többször kell felállni, mint ahányszor elestél. Sok sikert…”

“Soha nem adunk fel semmit, amit elkezdtünk azt be is fejezzük!!! Én is tanyáztam többször is, mégis felálltam és nem adtam fel már csak azért is! S azért is, mert nekem nem ilyen biztató férjem volt, hanem ő azt mondta te hülye vagy ehhez. Bebizonyitottam, hogy nem vagyok hülyébb nála! Úgyhogy állj fel és mindent bele!!! Ne add fel soha, nem csak ezt, semmit amibe belekezdtél és azt sem, amibe még nem kezdtél bele. Gyerünk pattanj arra a motorra érezd a motort, hogy te irányítod és nem lesz semmi baj!!!”

“Nem szabad, hogy feladja!!! Rutin vizsgán én is követtem el egy nagy hibát és úgy földhöz vágott a lovacska, hogy egyik oldalam kék-zöld volt. Persze ott akkor folytattam volna ha engedikDe nem adtam fel és utána már sikerült minden. Kocsiból nincs is jogsim úgy tettem le a nagymotort. Szóval fel a fejjel és ne adja fel az álmát, mert nagyon bánni fogja!!!! Sok sikert kívánok neki”

“Én is borultam már álló helyzetben…volt már kicsit komolyabb balesetem is (saját hiba), de nincs olyan motoros aki ne esene, vagy aki majd fog Mi csajok meg amúgy sem adjuk fel!! ”

Ez meg milyen motor? A motorkerékpár stílusokról részletesen

“Én is sokszor elborultam a mocival, mindenki elesik de ez nem szabad, hogy elvegye a kedved, mert amikor sikerül letenni a jogsit bebizonyitod magadnak, hogy nem olyan csaj vagy, aki csak úgy feladja az első nehézségnél, mindenért meg kell küzdeni és épp azért olyan értékes, na meg majd mikor szeled az országutat az semmihez se fogható, remélem minél hamarabb sikerül, soha ne add fel!”

“1965 óta motorozok, remélem még van jó pár szezonom, védőruha, kellő körültekintés, az esés, elázás benne van a pakliban!!”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Ne add fel! Én 55 évesen vizsgáztam nagymotorból, a rutin gyakorlaton én is borultam, azt mondta az oktatóm felállítjuk a motort és mész tovább. Nem hagyott időt, hogy megijedjek, és azóta is motorozok(hála neki)”

“Én ezt a mondást úgy ismerem, hogy kétfelé motoros van, aki még nem esett és aki fog. A mértéke pedig 2 dologtól függ: rutin és szerencse. De nagy részben szerencse. A tanulás pedig a jogsi megszerzésénél kezdődik, de ott nem ér véget. Na, most minden bölcsességet felsoroltam.”

via GIPHY

“Szerintem, az, hogy mi itt bátorítunk, nagyon szuper, de nem ér túl sokat, mert inkább magadban keresd meg azt a motivációt, amiért bevállalod, amiért megéri a rizikót, amiért az sem számít, ha 100x döntöd el a mocit. Ha ez a motiváció benned van és nem külső tényező (xy azt akarja hogy…), akkor nem fog számítani semmi más.
Ui: Ne idomos mocival kezdj el motorozni- ez volt a legbölcsebb tanács, amit egy motoros kaszkadőr ismerősöm adott. ”

“Velem két 45 kilós hölgy is vizsgázott A1ből… Tehát fog sikerülni, csak KITARTÁS!!!!!! ”

És a legütősebb érv:

“Ha nekem sikerült, Neked tuti fog.” 😂

Címlapfotó: nomadsoul1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük